Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Thriller

Recenze (14)

plakát

A dýchejte klidně (2018) 

Agitační mašina politické korektnosti jela na plné obrátky. Navíc některé scény nereálné-především ten závěr. Poselství filmu - chránit si vlastní hranice je nehumánní.

plakát

Paříž Severu (2013) 

Jednu hvezdu jen za hudbu a herecky vykon hl.postavy

plakát

Hasta la vista! (2011) 

Pribeh o sile zit. Zatleskam az dobrecim...

plakát

Alois Nebel (2011) 

Ocenuji perfektni atmosferu, dobrou hudbu a vizualni podobu filmu.

plakát

Chata v horách (2012) odpad!

Nechápu to, nechápu to, nechápu to ....proč je film tak vysoce hodnocen. Trapná zápletka s odhadnutelným koncem a dějem už od prvotního začátku filmu. Nic šokujícího ani zajímavého mě nečekalo. Žádné lekavé scény, špatně zahrané, špatně natočené, špatný scénář. Pro mě velké zklamání, škoda minut proflákaných u tohoto filmu. Nic mi to nedalo, ničím mě to neobohatilo a už vůbec mě to nepobavilo :-)

plakát

Před tebou obnažen (2012) 

Velmi kultivovane natoceny dokumentarni film, neumim si predstavit, ze by to slo lepe. Vyborny pristup reziserky, kvalitne provedeny film - rezie,kamera,hudba...

plakát

Černá labuť (2010) 

Není co vytknout. Herci perfektně zahráli.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Dobré herecké obsazení, dobrá režie. Roden opět předvedl, že je PAN HEREC. Film je dobrou ukázkou toho, že vše není jen bílé nebo černé. Ne všichni Němci byli a jsou špatní a ne všichni Češi byli a jsou dobří. ;-) . Oceňuji, že byl konečně natočen film se spravedlivým přístupem (jak pro Němce tak pro Čechy) k sudetské otázce.

plakát

Milk (2008) 

je dobře, že se točí filmy této problematiky, ale mělo by jich být ještě mnohem víc - je to důležité nejen pro gaye ale i pro heterosexuály. :-) jinak jsem očekával od filmu trochu víc, chtěl jsem dát 3 hvězdičky, ale za mimořádný obdivuhodný herecký výkon hlavní postavy, dávám 4 hvězdy :-)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tak od tohoto filmu jsem očekával mnohem víc. Hodně děr v ději, klasický film u kterého se nesmí příliš hledat logika. Pefektní byla první část filmu - německý důstojník ve francouzské chalupě - velmi dobře zahrané, opravdu podařená první scéna. Jinak mě film nijak zvlášť nezaujal, nemusim vidět znovu.