Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller
  • Akční

Recenze (10)

plakát

Revír - Epizoda 2 (2023) (epizoda) odpad!

prvni dil mel obcas nejakou vtipnou hlasku/situaci, tenhle byl utrpeni. Prislo mi, jak kdyby mel dvojnasobnou minutaz.

plakát

První republika - Série 1 (2014) (série) 

Serial je opravdu super, divam se na nej pokazde, kdyz je v TV. 4 hvezdy davam jen za ty duchy.

plakát

1890 (2017) (seriál) odpad!

Serial by vypadal i zajimave, ale divat se pul dilu na pitomce policajty se mi fakt nechce. Vubec nechapu, k cemu tam jsou. Proc to nemuze byt seriozni historicke drama?

plakát

Manžel na hodinu (2016) 

Tohle bylo rozhodne slabsi, nez predchozi Hodinovy manzel. Ale za par dobrych hlasek (hlavne Holubova) a soundrack davam 3 hvezdy.

plakát

Patrola (2017) (seriál) odpad!

Cekal jsem neco ve stylu "Provedu! Prijimac" kde uvidime armadu takovou, jaka je. A ne ze budeme koukat na to, jak se snazi netrenovany herec predbehnout pyrotechnika. Zkratka bych zameril pozornost na armadu, ne na herce. Navic vyskani Michala Holana pusobi jak kdyby mel nejakou mentalni poruchu.

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) 

Tak jsem měl velké očekávání, když je to podle Primy nejopravdovější seriál z lékařského prostředí. Dokonce i FN Motol se s tím chlubil na Twitteru. Zklamání ani nedokážu popsat - typický český bullshit. Zpracování i herecké výkony jsou fakt k pláči.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Film, ktery by si zaslouzil vice dilu, protoze pojednava o problematice, ktera je velmi rozsahla, ale zajimava. Pokazde si rikam, ze novinari musi byt hodne znechuceni, co se kolem nas deje, kdyz toho tolik vi.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) 

herecké výkony neherců jsou příšerné, ale příběhy jsou rozhodně zajímavé.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Předloha k filmu, jakou by si ani nejlepší scénárista nevysnil a dostala ji do rukou Kathryn Bigelow. Měl jsem velká očekávání, která byla do posledního splněna. A i přesto, že jsem z novin věděl, jak to dopadne, tak jsem byl napnutý jak struna. Těším se na další dílo této režisérky.