Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (17)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Byla tam klasická OMS kterou známe ze streamu. Byla tam akce, komedie a i romantická chvilka. V kině několikrát zněl smích, ať šlo jen o nějakou hlášku a nebo delší scénu. Na film z ČR se mi to vážně líbilo. A je mi jedno, jestli je to pravda a nebo totální výplod něčí fantazie. Já odcházela z kina spokojená 😊

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) 

Moderátoři fajn, některé vtípky člověk slyšel už asi 1000x, jiné slyší poprvé (takže se opravdu zasměje), pokec se slavnýma je taky fajn. Jediný, kdo kazí zábavu je Ruda - toho chlápka vážně nemám ráda (když by v některých dílech vystupoval Michal sám za sebe, tak by to třeba šlo, ale Rudu přepínám)

plakát

Letadla (2013) 

Vůbec mi nevadí to, že je to dost podobný filmu Auta. I tak to bylo příjemné odreagování a ráda se znovu kouknu :)

plakát

Jack a fazolka (1974) 

Poprvé jsem tuto pohádku viděla letos a musím říct, že mě vážně nadchla. Vtipná, zároveň strašidelná a měla hlavu i patu. Pro děti super, pro dospělé fajn odreagování.

plakát

Noe (2014) 

4* když pominu držení se biblického příběhu.....jinak bych musela dat maximálně 2*

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Zakončení seriálu teda mohlo být jiný. Tohle se mě vůbec nelíbí. Člověk u toho tráví tolik času a scénárista napíše tohle? Poslední díl bych změnila, ale na hodnocení to vliv nemá :))

plakát

Striptýz (1996) 

Nevím, proč má film tak špatný hodnocení. Sice to není Drama / Thriller....ale Krimi / Komedie to je pěkná. Komentáře typu "to je hovno jakej striptýz" nebo že by se dotyčným pánům měl při sledování postavit? - tohle nebyl účel filmu, tak si zajděte na strip někam do klubu nebo si pusťte doma péčko. Film je moc fajn, člověk se u toho i zasměje a Demi v tý době byla fakt kočka.

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Pár dobrých vtipů se našlo (např.půlroční mimino co už sedí), ale jinak to byla pěkná hloupost a většinu vtipů jsme podle situace řekli dřív než herci :-/. K pousmání byl i ten konec, ale jinak vážně slabota. Třetí hvězdička je za Waldu