Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Původně jsem šel do filmu s odporem a tím, že jinak než odpad to nebude, jelikož Kazma už prostě není zábavný a jeho o*eb celé společnosti nabral zase na obrátkách, když z lidí ždímal peníze skrze opakované návštěvy kina za účelem vyluštění šifry, která ale ve výsledku vlastně neexistovala a kód od trezoru byly 3 (víceméně náhodné) čísla, která se prostě nedají žádnou logickou úvahou odvodit. Stejně tak zmiňované šachy či pexeso, které všichni nadšenci hráli a snažili se vyluštit, nakonec nemělo vůbec žádný význam, celý monument s šifrou byl teda jen jeden velký "clickbait" a Kazmova snaha vydělat si na důchod. Ale i přes celou tuhle hyenistickou stránku musím produkt ocenit, a to paradoxně hlavně po filmařské stránce. Neherci zde totiž hrajou skvěle, má to humor, šťávu, zábavné vysvětlení celé kauzy se zakopaným autem a jednoduše to pěkně odsýpá. Na druhou stranu celý zážitek mi trochu degraduje fakt, že se tady prolíná skutečnost s fikcí, a tak v tom mám trochu guláš - některé věci jsou totiž až za hranicí uvěřitelnosti, a tudíž jasně vymyšlené, a jiné zase kopírují realitu, takže to ve výsledku působí hodně nešťastně a nedobře, ale z výsledku finálně nejsem až tak zklamaný a tu slabší 2* si snímek zaslouží. Bohužel to ale nemění nic na tom, že Kazma je tak trochu sociopatický maniak, jemuž prachy stouply do hlavy a který zas a znova o*ebal národ hloupých oveček, které jej s radostí fanaticky následují. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A dám si tu práci, když už mají rádoby kritici tu potřebu vypisovat lidem, co film dobře hodnotí, hovadiny do zpráv. Moje věc, můj vkus a hlavně moje hodnocení. A ta pátá hvězda je právě pro ty troubele, kteří mají tak bohatý život, že vypisují lidem na profil po večerech nesmyslné vzkazy! Kino sedělo až do konce titulků, nikdo neodešel a co jsem viděl, tak se většina bavila. Tak klidně v nervech vybuchněte 🤣 To se to hezky zvedá, je vidět, že sr lidi umí v kině i bavit! ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chápu, že mnoho lidí je naštvaných, čekali zkrátka něco jiného než opravdu film. To mystérium bylo tak velké, že to do kin nahnalo opravdu obří počty lidí (sám jsem toho byl svědkem v krajském městě) a všichni zkrátka trnuli, co to bude, jelikož indicií bylo málo a samotný trailer neřekl nic. Sám nejsem z výsledku nijak extra nadšený, tenhle kinozážitek je důkazem toho, že Kazmův koncept fungoval lépe jako kratší a údernější formát, možná to jen před lety Kazma až tak moc nepřeháněl a bylo to zas něco nového a neokoukaného. I tak však za mě naprosto akurátních 7/10, i když mi to přišlo místy celkem zdlouhavé, své momenty jsem si našel a jsem rád, že tyhle eventy existují a naženou do kin diváky. Jen je to jeden z těch případů, kdy ticho před bouří bylo vlastně příjemnější zážitek než samotný film v kině. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k mase, co hlásá, že těžko tuhle událost letošního srpna hodnotit jako plnohodnotný film, Kazma trochu přehnal ambice a spíš než film stvořil další OneManShow, jen místo 20 minut zpětinásobil stopáž. Vysvětlil spoustu dění kolem poslední velké akce a nechal nás nahlédnout do nejtíživějšího zákulisí celé jeho cesty, nezapomněl ani nabalit minimálně jeden funkční zvrat a jestli se mu něco povedlo, tak to opět dohnat společnost do situace, kdy může spekulovat, co je reálné a co nikoli. Ale argument, proč to tentokrát chtěl fakt nacpat do filmového formátu, je chytrý a mám pro něj pochopení. [viděno v Cinema City Plaza Plzeň 31.8.2023] ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kazmova realita. Ta může být pravdivá anebo zcela smyšlená. A v té on žije. A v té také vznikl tento film. Není to dílo, nad kterým by se dalo plesat. I tak má právo na svoji existenci. Kazma je ve své realitě ve vztahu s modelkou (Barbora Černá), má svého manažera, který se občasně chová jako trotl, je obklopen týmem oddaných spolupracovníků, s nimiž vymýšlí různé kulišárny pro obveselení národa, jako třeba tu se zakopaným autem v kontejneru a kufříkem s milionem korun v jeho útrobách. A Kazma je přesvědčen, że je v těch svých nápadech mimořádně dobrý. Víc než s filmem samotným a jeho obsahem, jsem měl větší potíž vstřebat Kazmovo ego dávkované mohutnou sebestředností a pokusy ze sebe udělat velkého herce. Kazma ať dělá co dělá, zůstává nesympatický. A ani jako bavič se ne vždy stoprocentně osvědčil. Naštěstí je snesiitelný v úloze režiséra. Čekal jsem chaotické scénky a najednou to celkem ukočíroval, takže některé sekvence zabaví, i když globálně vzato do triviality nebylo daleko. Z hereckého hlediska vyniká Kostas Zerdaroglu jako zarytý fanoušek fotbalových tràvníků, který vtipně hořekuje nad svým zdevastovaným pozemkem poté, co jej Kazmovi pronajal. Některé scény měly potenciál. Ta s cirkusem uprostřed sídliště mohla být v zárodku více než dobrà, ale nestalo se tak. A tak o něco lépe vtipně vychàzí nelegální noční vniknutí do jisté budovy. A také pochybná realizace válečného dramatu Tajný zákop, která se objeví po závěrečných titulkách. Oproti tomu sliby na obří finanční výhru působily nesmírně idiotsky. Úplně nejlepší je od tohoto filmového slepence nečekat něco mimořádného. Kazma dosáhl svého filmu a to byl jeho hlavní cíl. Je pak na divácích, jakou měrou podlehnou jeho samolibosti a egoismu. Pokud tohle překlenou, nevylučuje se, že se budou slespoň průměrně bavit nad celkem originálmími eskapádami darebného floutka. 6/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Bohužel nešťastnou událostí zemřel člen štábu Jakub Jánovec, kterému byl věnován krátký nekrolog na konci filmu. Jeho rodině byla věnována část výdělku filmu. (Nalien)
  • Každá postava z filmových parťáků má reálnou předlohu někoho z Kazmova týmu. (griph)
  • Při zakoupení vstupenky do kina dostali návštěvníci kartičku, se kterou mohli po filmu hrát Kazmovu hru o cca 22 000 000 Kč. (Karotekk)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama