Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Takže po prvním díle začínáme na skvělých 4 hvězdičkách. Rozjíždí se to o dost rychleji než v první sérii. Sice mi Gannicus v prvních momentech připomínal nadupaného rockera vystupujícího na pódium před narvaným stadionem, ale ono to tak vlastně má být.

plakát

Zombie přichází (2005) odpad!

Už dlouho jsem se takhle nenudil a to mám zombíky docela rád,vřele nedoporučuju.

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Hodně dobré tři.Dobrá komedie,u které se pobaví celá rodina.Je to dělané spíš pro ženský,ale i chlap si přijde na své.PS:chudák Rob Schneider.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Hodně slabé třikdyž jsem to viděl,byl jsem vyloženě zklamán a to mám rád Adama Sandlera,ale řekněme si to upřímě,tento remak se vůbec nezdařil a kdo viděl Mean machine,tak mi dá zapravdu.Vinnie Jones je Vinnie Jones a výměna šíleného mnicha,za dvoumetrového mexikána?Jedním slovem:Děs.

plakát

Fotbal za mřížemi (2001) 

Jsou to dobré tři hvězdičky.Dobrý píběh,supr obsazení,excelentní Vinnie Jones a Jason Statham.Co dodat?Jestli se chcete pobavit,tak si to pusťte.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Velmi zdařilá a pěkně udělaná historická komedie.Moc se mi líbilo zpracování a i herecké výkony byli dost přesvědčivé.

plakát

Samotáři (2000) 

Skvělý film,skvělé obsazení,super hlášky a grandiózní Jirka Macháček a Ivan tojan.Co dodat?Asi nic.Možna jen : ALE URČITĚ JE TAHLE ZEMĚ PĚKNĚ ZKURVENÁ. NO TAK TO KAŽDOPÁDNĚ. OSTATNĚ - JAKO JAKÁKOLIV JINÁ ZEMĚ.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Klasik,jeden z nejlepších akčních filmů všech dob.Když se na něj podívám,tak se rázem vracím do dob svého mládí.Ruku na srdce a řekněme si,kdo z nás nechtěl být John.J.Rambo,kdo z nás si na něj nehrál a nepřemlouvel rodiče,ať mu koupí"rambonůž",tak kecá.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Moc pěkně udělaná pohádka,smekám klobouk,jak by řekl šarmantní kapitán Jack Sparrow. Velice jsem se pobavil,J.D. opět září a dodává celému film skvělí nádech něčeho,čehosi.Prostě piráti jsou excelentí počin.Doufám jen,že mě další díl nezklame.

plakát

Království nebeské (2005) 

Tak tenhle film mě vyloženě sklamal.Vůbec mě nezaujal a to je co říci,protože mě se líbí kde jaká kravina..Jo a mimochodem,o statečném kováři,to už tu také bylo,ale nedaj si říct a nadaj si říct.