Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (57)

plakát

Odstřelovač (2016) (seriál) 

Film s Markem Wahlbergem jsem viděla asi sedm krát, takže na seriál jsem byla opravdu zvědavá. Za mě nezklamal, Ryan Phillippe v roli Swaggera je skvělý, Julie Swagger je badass a k tomu všemu super soundtrack. Za první řadu má ode mě 5 hvězd. :)

plakát

Sousedi (2014) 

Vydržela jsem to sledovat asi 20 minut. Bylo mi trapně i za ty herce.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Po shlédnutí Olympus Has Fallen jsem měla obavu, že i tohle nebude dobrý. Jsem ráda, že jsem se zmýlila. Zápletka mi přišla mnohem logičtější než v Olympusu, zajímavé postavy, super akce, hlášky, sympatický hlavní hrdina a cool prezident v teniskách. Za mě 90 %.

plakát

Nouzové přistání (2010) (seriál) 

Jedním slovem awesome! Betty White rules. Opravdu skvělý sitcom. :)

plakát

Podfukáři (2013) 

Ocean's Eleven meets David Copperfield.

plakát

Vítejte v novém těle (2011) (pořad) 

Ano, je tam spousta americké teatrálnosti, ovšem všechny příběhy účastníků jsou hodně zajímavé a Chris Powell je prostě neskutečný sluníčko, z něhož optimismus a podpora přímo čiší. S ním bych si chtěla jednou popovídat. 90 %

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Jako akčňák docela dobrý, ale příběh byl podle mě založen na něčem, o čemž padouši nemohli vědět... A Gerard Butler mi přišel nějak "puffy". :D Tak trochu slabý odvar Die Hard.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Takový Jason Bourne mixnutý s Mentalistou. Jestli to bude sága, jak píšou v popisku, tak se těším na další díl. :)

plakát

Sněhurka (2012) 

Jak psala Zenithgirl, film přesně zapadá do žánru Princezny nevěsty a Hvězdného prachu. Nasmála jsem se hodně, Julia Roberts s britským přízvukem, Sněhurka s nepatrně iritujícím obočím a princ, jež je dokonalou kombinací Ewana McGregora a Juda Law. :) A všechno završil Ned Stark. Mě se to líbilo moc. :)