Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Nikterak složitá zápletka, vývoj příběhu předvídatelný a slušela by mu trochu kratší stopáž ALE (velice velké ALE) to všechno vynahrazuje - skvělý casting a velice dobře napsané postavy, takže herci opravdu mají co hrát a každý si to, dle mého názoru, náramně užival (ústřední hrdiny si prostě zamilujete a tak nějak tajně doufáte, že se z těch sraček do kterých se hrnou nějakým zázrakem dostanou) a celková někdy opravdu hororová atmosféra (divím se, že se mi ještě o kanibalech nezdálo). Vzhledem k tomu, že se podobných filmů zase tolik netočí, tak je to opravdu povinnost pro každého fanouška westernu, ačkoliv v tomhle případě lehce netradičního. Když se ještě zváží poměr cena a výsledek tak je to náramně podařený počin. Malá rada na závěr: slabší povahy si nachystají tlačítlo 5s vpřed, ale není toho zase tolik :-)

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Já si tohle přetrpěl v kině.A vlastně jsem se docela bavil,ikdyž asi ne tam , kde by se to čekalo...Scéna kdy se Brumbál pousmívá nad tím že dvacetiletém klackovi Radcliffovi rostou vousy :-D Už jenom to,že v tom filmu padlo slovo muckat... Každopádně jsem byl po zhlédnutí zklamaný,oproti minulým dílům slabota. Možná je to předlohou,možná to je jen úvod k "Velkému finále" , nechám se překvapit.

plakát

Avatar (2009) 

Když se na to dívu s odstupem času,zjišťuju,že to zas tak úžasné není.První dojem byl skvělí,vůbec mi nevadil neskutečně předvídatelný děj,a fakt,že film sám o sobe nepřináší nic nového. Samozřejmě až na ohromující technologie a skvělou vizuální stránku.Avatar prostě odstartoval novou éru.A to éru 3D....