Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (4)

Přátelé

Přátelé (1994)

V tomto ohledu se nemůže žádný komediální seriál vyrovnat téhle „třešničce na dortu“. HIMYM se může jít zahrabat. Přál bych si být členem téhle party, ale to asi každý, že? Ani po několika násobném shlédnutí tento seriál neomrzí, naopak stává se vtipnějším a vtipnějším a to je něco. V tomto žánru můj nejoblíbenější seriál a pochybuji, že ho něco v nejbližší době (nebo vůbec někdy) překoná.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Pro mě jednoznačně nejlepší válečně pojatý seriál jaký jsem měl možnost shlédnout. Každý díl tak realistický, že si připadáte, jako kdyby jste tam s Easy Company byli také. Čím častěji tenhle seriál sleduji tím lepší pro mě je. Režisérské duo Spielberg , Hanks (a nejen oni) prostě bodují na celé čáře. Kdyby to šlo, tak zde by patřilo 6*.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Pokud nechci PB úplně potopit tak budu hodnotit jen 3 série. Ohledně 4. série není moc dobrého co by se dalo říci. Co se týče zbytku tak je to naprosto strhující a napínavá podívaná. Počátkem tohoto seriálu jsem začal stahovat seriály na internetu neboť jsem většinou nebyl schopen vydržet na další odvysílaný díl v televizi. To o něčem vypovídá, no ne ??

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Vše důležité zde již zaznělo tak jen dodám: Jen 8 dílů? To si tvůrci dělají prdel? A teď čekat 237 dní na 2. sérii? Opravdu se modlím, aby to druhou sérií nepokazili. Svou atmosférou, hudbou a pojetím největší překvapení a nejlepší seriál posledních 10 let. Mistři King a Spielberg jsou cítit na každém kroku. Netlfix je na vrcholu. Edit: Čekání se vyplatilo, nových 9 dílů zhltnuto najednou a nyní jsem tam kde jsem byl na konci první série. Kdy se naposled stalo, aby druhá série dorovnala perfektní první? Zde nebude stačit ani jedna, ani dvě projekce. Tohle tu už dlouho nebylo.