Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Orphan (2009) 

Tak tohle byl fakt hodně hodně drsnej thriller. Tohle bych dětem nepouštěl v žádným případě. Tohle mi teda fakt vyráželo dech. Každou minutu jsem si přál, aby tatínek už konečně "otevřel oči" a hlavně aby už konečně odrovnali tu malou zasr.... sketu (použil bych horšího popisu, ale to by se tady bohužel nehodilo :-) ). Jinak musím pochválit filmaře, za opravdu nečekaný zvrat ke konci filmu - to bych teda nikdy nečekal. To si zaslouží min. 90%.

plakát

Lhář, lhář (1997) 

Jim je prostě borec. Ale, bez českýho dabingu bych se asi tolik nenasmál. A drsný jsou překlepy na konci, jak tam dělal ty ksichty jak klečel na kolenou a mluvil s tou starou sekretářkou :-)

plakát

Zombieland (2009) 

Tak toto byla fakt suprová zombie komedie. Woody Harrelson je největší borec, kovbojskej klobouk mu sluší jak snad nikomu v Hollywoodu. Je to prostě machr, tahle role mu sedla naprosto geniálně a ty jeho hlášky :-) viz. např.: "- Nezastřelíš je, že ne? - Pokud po mně nevystřelí.....Hooouu doufejme, že po mně vystřelí." nebo konverzace během cesty v Hummerovi: "Nejspíš tě asi nezastřelím, ale pořád mě pekelně sereš. A nebudu si s tebou hrát v zábavňoučkým parčíku." Prostě borec :-) Eisenberg taky hrál dobrýho poseru a fakt asi nejvíc jsem z něj nemohl, jak seděl s tou malou holkou v kině u Murrayho a zeptal se jí jakej typ chlapů má ráda její sestra a ona mu řekla, že má ráda drsňáky a on pak úplně nasraně odhodil misku s popcornem, protože věděl, že on není žádnej drsňák :-) No hotovo :-) A na konci, když Woody s Jessem dojeli do parku, aby pomohli holkám a když si Woody bral ten svůj arzenál, tak škoda, že mu nedali nějakej těžkej kulomet, aby trochu naparodoval Ramba, to bych z něj byl už fakt hotovej :-) Sečteno podtrženo, suprová zábava. Jen tak dál Woody. A mimochodem, Emmě ofina sluší :-) Zaslouženejch 5 hvězd !!!!!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Skvělý skvělý film a taktéž herecké obsazení. Největší drsňáci byli Eli Roth a hlavně Christoph Waltz - ten to zahrál naprosto úchvatně, typická nacistická krysa, ty jeho psycho rozhovory, to bylo fakt very cool. A další krutor Til Schweiger. Jen je škoda, že Mélanie Laurent musela na konci zemřít. Tomuhle dávám 90%.

plakát

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 

Nejlepší díl z celé série. Trapasy, které zažívá Jim, jak je Finch ponižován Stiflerem a sám Stifler a jeho nehorázný hlášky. Prostě supr komedie, kterou si dodnes musím pořád dokola pouštět. Fakt nic lepšího (v tomto typu komedií) jsem dodnes neviděl. Nejlepší scény: jak Stifler v prodejně kytek stojí za Michelininou matkou a dělá na ní zezadu ksichty :-) a teď ta legendární scéna: jak Stifler musel sežrat hovno, to byl už fakt vrchol :-))) To, že jsem si oblíbil první 3 díly, a nejvíc tento třetí, je zásluhou Stiflerových hlášek, Jimových trapasů a taky Finchova chování a samozřejmě i ostatních, kteří dohromady utvořili skvělou a velkolepou komedii pro mladé. Dávám 90%.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Další z mých oblíbených od Jima Carreyho. Totální šílenec Ace Ventura to zahrál naprosto mistrovsky, opět byl geniální i český dabing, bez kterého by mě to až tak asi nebavilo. Naprosto, ale totálně ztřeštěná komedie, Carrey byl fakt jak magor. Nejlepší scény: jak jezdí v autě s ruplým předním sklem a čumí z bočního okýnka :-))) anebo jsem chcal už na začátku jak totálně drtil ten balík a ještě jak nastoupil do výtahu a nechal ho ve dveřích a pořád se to zavíralo a drtilo to ještě víc a pak zazvonil u toho chlápka, předal mu to a řekl mu, že to je asi trošku rozbitý :o)))) Supr šílená komedie. 90%

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Od malička jedna z mých nejoblíbenějších komedií od Jima Carreyho. Hlavně ten český dabing tomu pomohl, abych si to tak oblíbil. Ani nevím co mám komentovat, prostě dva naprosto ujetí dementi, kteří to naprosto drsně rozjeli :o) Scény, které stojí za to: jak je Harry s tou půvabnou dámou na horách a ona po něm lehounce hodí trošku snížku a on se totálně nas.re a hodí po ní takovou sněhovou bombu, až ju málem zabije :-))) nebo konec filmu, jak poradí těm modelkám, aby jeli tím směrem do města - každej divák už čekal, že se rozhodnou, že pojedou s nima, ale oni byli zas tak tupí, no hotové vyřízené :-))) anebo jak Harry na benzínce připaloval té babě v Jeepu a hodil si sirku na kalhoty a začal hořet :-))) No prostě úžasně ulítlá komedie, dávám 90%.

plakát

Titanic (1997) 

Nechápu to poměrně nízké hodnocení. Tenhle film mě hodně dojal už když jsem byl teenager. Velkolepý film, strhující příběh, propracovanost detailů - vznikl film dle skutečné události a působil opravdu skutečně. Víc dojemný film jsem NIKDY v životě neviděl. Nemůžu hodnotit jinak než 100%.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Famózní, excelentní, velkolepé, prostě naprosto úžasné dílo od Spielberga. Stmavený obraz působí opravdu velmi realisticky, úvodní vylodění vylíčeno dokonale. Nejlepší válečný film co jsem kdy viděl. Vždycky když si tento film pustím, tak se naplno vžívám do postav - v Normandii jsem byl, přesně na tom místě Dog green, seděl jsem tam na pláži už od samého rána, abych nasál atmosféru, jaká tam byla před 65 lety. Sice jsem tam byl v polovině července, takže východ Slunce byl trošku posunutý. Doporučuji všem fandům vylodění (operace Overlord) tam zajít, hlavně ten hřbitov, který je situován hned nad pláží Omaha - na tom hřbitově se vlastně natáčel začátek filmu - je to tam úchvatné, taková přesnost s jakou jsou hroby vytvořeny a ta nádhera jak jsou trávníky udržovány, to je až neskutečné. Všechno co jste viděli na začátku filmu na tom hřbitově, vlajky atd.. tak to je realita, akorát jsem zapomněl vyhledat hroby těch postav co hrají ve filmu (John H. Miller atd...). Nevíte někdo zda jsou ty postavy skutečné? kdyžtak prosím doložte důkazem prosím, předem díky. A teď zpátky k filmu - sečteno podtrženo, famózní válečný film se skvělými herci a skvělým vystižením doby. Dávám 100%

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Nová éra Terminatora, to už je o ničem a nikdy už mě nebude tak bavit jak první 2 díly, nikdy. Ať už si McG točí co chce, nikdy nenaváže na původní díly, to by tam musel hrát sám Schwarzenegger. Ale za solidní efekty a krátké mihnutí Schwarzeneggera (sice v grafické podobě) jako záporáka dávám 60%.