Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Skyfall (2012) 

Good Job Jamesi !!!

plakát

Warrior (2011) 

Nesnáším násilí,něchtěl jsme to vidět , ale viděl a nelituji !!! Prostě pecka,pecka,pecka !!!!!!! Nemám slov , dokonalá ždímačka emocí . A násilí tam vlastně není , je to sportovní film . Teď mě napadlo , že mám taky bráchu ... jdu trénovat,kdyby náhodou :-)

plakát

Američan (2010) 

U mě dobrý. Po dlouhý době jsem se bál o hlavního hrdinu a to tak ,že jsem chvilku přemýšlel že vypustím konec :-) .

plakát

Město (2010) 

Není to úplná 4 ale zase víc jak 3,5 :-) Netřeba více komentovat, nutno vidět,po dlouhé době slušné akční drama.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

To by snad nebyl hit ani v 90.let. Tom byl nudnej a Cameron to sama nezachránila. Akce bez nápadu a finále škoda mluvit. Zlatý Commando s Arnoldem :-))

plakát

Těžká váha (2005) 

Neskutečné,že mě takhle dostane už druhej film(Million Dollar Baby) o boxu,to jsem oprvadu nevěřil.Ve filmu jsou hodně silné monenty,hlavně ty "neboxové",u kterých jsem se už poohlížel po kapesníku :-)Ono vlastně až tak o ten box nešlo,ale když už na něj došlo tak mi taky naskakovala husí kůže .... no prostě paráda film.

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Plně souhlasím s Mattym,řemeslně natočeno na 1 ale celek nějak drhl a je parvda,že menší děti to spíše nudilo ,jedno takové jsem měl s sebou v kině,ne žeby přímo odešlo,ale otázky kdy bude konec mluví za vše....

plakát

Den Šakala (1973) 

Jo,jo Thriller jak má být ... není co dodat .

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Nevím, mám z filmu takovej divnej pocit ,Leo zaslouží 5* ,ale film je fakt divnej a myslím,že právě diky konci ,který to ,aspoň pro mne hodil z 4* k těm 3* ........