Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 584)

plakát

Zóna zájmu (2023) 

Pohádkový rodinný život SS rodinky v malebném baráčku s udržovanou zahrádkou a bazénkem, to vše hned vedle zdi koncentračního tábora v Osvětimi. Pohádka je sice občas rušena lopocením, výkřiky, nadávkami a dalšími zvuky utrpení přicházejícími zpoza zdi, ale to rodinka ignoruje, je to normální součást života. Vykreslení kontrastu se opravdu povedlo, jenže děj filmu je minimální.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Nenáročná jednohubka. Jednička zabavila aspoň novotou, zde je to o to slabší.

plakát

Chudáčci (2023) 

Bella více než dítě v dospělém těle připomíná např. androida ze star treku, který se seznamuje s lidským světem a pomocí svých upřímných a logických odpovědí často odhaluje pošetilost společenských konvencí. Pěkný nápad, ale výsledek nijak speciální. Nejzajímavější byl pohádkový futuristický art deco svět.

plakát

Peníze těch tupců (2023) 

Jako výlet do světa investování běžných lidí do akcií docela ujde. Člověku se i trochu poodhalí systém obchodování. Jaká je to ruleta.

plakát

Neporazitelný - Série 2 (2023) (série) 

Stejná úroveň jako Season 01. I když možná víc amerických řečiček, že rodina je nej a tak. Ale to se dá přeskočit.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Průměrná akčňárna. Jedna delší bitka ale kupodivu zaujala a nesjel jsem ji zrychleně, jako to u většiny bývá. Když ale nepřátelé střílí příliš často vedle a hlavní hero se trefí pokaždé, je to hrozně trapné. 3 hvězdičky jen tak tak. Asi jen díky dobrému obsazení v čele s Charlize Theron, jinak by to byla velká nuda.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Docela povedená satira a úsměvná záležitost. Jenže poslední třetina "Ostrov" to až moc pokroutila a film přestal bavit. Takže po celou dobu uvažované 4 hvězdy to nakonec nejsou.

plakát

Zabiják (2023) 

Filmu docela chybí spád, ale kupodivu to ani moc nevadí. Je otázkou, zda by to nenudilo, i kdyby byl v hlavní roli někdo jiný než Michael Fassbender, kterého mám rád. 3 - 4 hvězdičky.

plakát

Chicagský tribunál (2020) 

I když je to téma spíš pro amerického diváka, mě to i tak bavilo. Pěkně natočené

plakát

Maják (2019) 

Tak se z toho nakonec vyklubal docela dobrý úlet. Ale muselo se na něj bohužel čekat po většinu filmu. Herci to táhnou, seč můžou, ale většina je dost nudná. Tři hvězdy jen zá úleťáckou poslední půlhodinku, kdy to začalo být dost zajímavé. :)