Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Život v sedmém nebi (1996) 

Kdo neviděl tento film tak o hodně přišel. A za to, že ho vidělo jen pár vybraných jedinců, dám krk. John Turturro a Sam Rockwell zde vytváří netypickou a přesto velmi dobře fungující dvojici, která vám otevře oči do života a ukáže, že stárnutí či svobodné mládí v půlce karavanu není tak hrozné jak se zdá a možná si na konci filmu i vy ponesete domů krabičku s měsíčním světlem a ztracenými klíčky od auta.A budete tak navždy pozměněny filmem nezávislého režiséra Tomma DiCilla.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Jednoznačně nejlepší z filmovaný příběh z pera S. Kinga. A to díky skvělé režii F. Darabonta, který si to z opakoval poté se Zelenou mílí, též dalším druhým nejlepším z filmovaným příběhem toho samého spisovatele. Tento film samozřejmě záleží i na hereckém obsazení. Skvěle zde vystihl hlavní postavu Andyho Tim Robbinson a ještě lépe mu zde sekundoval Morgan Freeman. K tomuto filmu není co dodávat. Jednoznačně patří k těm nejlepším co jsem kdy viděl... a že jsem jich viděl dost ...

plakát

Halloween III (1982) 

Nic moc.Ale přesto se na to dalo dívat.

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) odpad!

Telenovely jsou pořád stejný.Jen oblbujou ženský!

plakát

Highlander: Zúčtování (2000) odpad!

Tato série se měla uzavřít již po druhém díle.Představte si chudáka, který nezná první ani druhý díl a podívá se nejprve na tohle.Toho musí odradit, k jeho věčné škodě.

plakát

Eliška má ráda divočinu (1999) 

Film je po vizualní stránce pěkný.Mne osobně se v kině líbil a pochopil jsem ho hned na poprvé.Vše bylo záměrem samotného tvůrce.Myslím, že od Sklepáků vzešli jiné a nezáměrné pitomosti.