Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Předstírání (2014) (seriál) 

Není to úplně tak strašné, jak by se dalo čekat. Z tématu se dalo vykřesat více vtipných scén, příliš brzy bylo předstírání odhaleno.

plakát

Selfie (2014) (seriál) 

Pygmalion po x-té, zasazen do moderního světa sociálních sítí. Celkem koukatelná věc, občas mne ale irituje přeháněná hloupost Elizy.

plakát

Po čem ženy touží (2000) 

Nedávno jsem si s chutí tenhle film připomněla a stejně jako před téměř 14ti lety nezklamal. Perfektní oddychovka, u které člověk opravdu může vypnout a nepřemýšlet.

plakát

Láska na kari (2014) 

Velmi milý filmy, který naplnil moje očekávání. Pěkná oddychovka, znovu ale vidět nepotřebuji.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Film jsem si pustila čistě ze zvědavosti, co na tom "fenoménu" je. Po shlédnutí jsem usoudila, že je to buď o ničem anebo jsem ho nepochopila. Z nějakého důvodu mi to vrtalo hlavou, tak jsem se pustila do knížky. Po přečtení jsem se rozhodla dát filmu ještě jednu šanci. Mohu jedině konstatovat, že film důsledně kopíruje předlohu, ale hercům nevěřím. Dakotě např. nevěřím, že byla pannou, Jamiemu pomalu ani nos mezi očima. Mno, dala bych tak 30%, ale jedna hvězda málo, takže 2**

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

Jsem opravdu velkým fanouškem Harryho Pottera, na první knihu jsem narazila, když mi bylo 11 relativně čerstvě po jejím českém vydání. Od té doby jsem netrpělivě stávala ve frontách na další knihy a následně filmy. "Pětka" mě v lecčems zklamala. Na to, že všechen děj z knihy se na filmové plátno nevejde, jsem si od "jedničky" už zvykla, ale "pětka" nedodržuje ani časovou souslednost. Jak moc by film natáhlo, kdyby lekce se Snapem začaly až po Vánocích? Kdyby se Fred a George vzbouřili před OWLs? A takových případů je ve filmu více... Fénixův řád je podle mě nejhorší film celé série.