Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Poslední recenze (1 179)

plakát

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál) 

Star Wars: The Acolyte je bezesporu dílem, které nebude mít každý rád a rozdělí názory fanoušků přesně na polovinu. Jedni to budou k smrti nenávidět a druzí to budou milovat. A proč vlastně tomu tak je? Není to Star Wars jak jsme byli zvyklí. Nenajdeme tu klasickou hudbu, ani galaxii bohatou na planety, ani nějaké velké souboje, či nějaký velmi zdařilý děj. Dokonce tu nebude ani žádná známá postava. Teda, až na pár velmi velmi světlých momentů. Takže zkrátka to není to co by každý chtěl. A tak po seriálech vychrlených v posledních letech se tento počin stal prostě terčem, do kterého se teď každý trefuje. Jestli právem nebo ne, musí posoudit každý sám. Já ale se přikláním na tu stranu, že neprávem a zcela zbytečně a mnohdy až chorobně zaujatými "fanoušky", pokud se to tak dá nazvat, se seriál dostal pod úroveň. Pro mě je to něco nového, zajímavého. Však galaxie je obrovská, galaxie není jen jedna. Příběhů o tom co se stalo může být milión a tak jaké mnoho fanoušků dostalo prostor k tomu, aby natočili svůj příběh, svou vsuvku a představili to světu, tak byl stvořen i tento seriál. Ne každý nápad fanoušků, co stvořili, co sám Lucas obdivoval a vlastně i schválil ještě do tehdejšího kánonu, se všem líbilo. A stejně tak to bylo s knihami. Kde Palpatine se vrátil nejméně 2x. Později, když Disney vše přebral, nakonec ta zhrzená půlka fanoušků byla ještě ráda za ty knihy, které jsou dnes legendami. No a jak je tomu nyní? Je to úplně stejné jen v bledě modrém. Půlka remcá, hledá důvody proč je to vlastně sračka a už bez jakéhokoliv hlubšího zamyšlení se rozhodne, že to ohodnotí odpadem. Zbytečně. Měli bychom být celkově rádi, že se universum Star Wars rozrůstá a nemotá se jen okolo Skywalkera. Mohlo to totiž klidně skončit a Star Wars mohli být klidně zapomenutou věcí. Takových sci-fi v 80. letech totiž vzniklo mraky. Mohli mít i krásné pokračování. Ale nedočkali se a skončili. Dobrá karta padla na Star Wars. A já jsme tedy rád, že moje oblíbená sága se rozrůstá. Nehledám zbytečnosti, nějaké mouchy, proč bych to měl odsoudit. Jako jsem byl nadšený z toho, co udělali fanoušci, jsem nadšený i z tohoto seriálu. Kdo z nás by to udělal lépe? Každý druhý samozřejmě.... :) Proto každému doporučuji, nečtěte ty negativa a podívejte se na to jako ti, kteří Star Wars prostě milují. Ano, není to nejlepší, ale rozhodně to není takové, jak nejen zde, polovina píše.

plakát

Star Wars: Akolytka - The Acolyte (2024) (epizoda) 

Finální episoda pro mě byla naprostou pastvou. Nechal jsem se unášet a dostal jsem dost na to, abych se těšil na další sérii. Ano, stále visí mnoho otázek i přesto, že mnoho odpovědí jsem dostal. Už teď je jasné, že tvůrci čerpali z legend. Ta tajemná postava v jeskyni. Velký otazník. Ale s největší pravděpodobností to vypadá, že to byl Darth Plagueis. Že by Qimir byl jeho učedník? Bývalí učedník Mistryně Vernestry Rwoh. Ale proč propadl temné straně? A kdo tedy doopravdy stvořil Oshu a Mae? Že by jeden z pokusů Dartha Plagueise? Navede nás to nakonec k samotnému Anakinovi? Uvidíme co dál. A jinak jsem si všiml, že hodně velké ohlasy vyvolala přítomnost mistra Yody na samém konci. Četl jsem komentáře, kde se píše: Jak to, že to mistr Yoda necítil? A jak jako vypadal? Hrůza. Ještě hůř než v episodách.... Tak tohle je vážně důkaz o demenci některých jedinců. Yoda tam byl cca 2 vteřiny, ze zadu. A řešit to, jaké měl vlasy, je vážně, ale vazbě už nemoc, která by se měla léčit  Stejně tak jako komentář tady místního člena "sepp". Jak ví, že Yoda nic necítil? Jen proto, že to skončilo a on nedostal svoji odpověď, ví úplný kulový co přijde pak, tak jen proto tady buzeruje a špiní. Nehledě na to, že nelze točit to, co si každý myslí a co každý cítí. Mistra Yodu  nevyjímaje. Není to příběh o něm. Takže tohle je ukázkový příklad toho debila, který má nutkání ty věci hodnotit na základě absolutních sraček.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Každý kdo vyrůstal v 90 letech prostě tohle musí znát. Doma jsme na to čuměli všichni. A tehdy jsme to všichni děsně žrali

Poslední hodnocení (4 297)

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál)

17.07.2024

Star Wars: Akolytka - The Acolyte (2024) (epizoda) (E08)

17.07.2024

Star Wars: Akolytka - Volba (2024) (epizoda) (E07)

10.07.2024

The Creature from the Big Mountain (2019)

07.07.2024

Star Wars: Akolytka - Učit / Kazit (2024) (epizoda) (E06)

03.07.2024

Úsměv (2022)

30.06.2024

Star Wars: Akolytka - Noc (2024) (epizoda) (E05)

26.06.2024

Star Wars: Akolytka - Den (2024) (epizoda) (E04)

19.06.2024

Rozum v troubě (2018) (pořad)

14.06.2024

Reklama