Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Poslední recenze (1 165)

plakát

Star Wars: Akolytka - Pomsta / Spravedlnost (2024) (epizoda) 

Krásné pokračování. Za mě spokojenost. Nebudu řešit absolutně zbytečné detaily, jako že, jsou to dvojčata a vypadají stejně i s účesem i přesto, že x let každá žila jinde. Řešit takovýhle hovna je přesně je ten medojebácký styl buzerace na joutubu který se následně přenáší sem a tady se projevuje, tady má přesně svůj vrchol. Přesně tihle čuráčkové dodali punc debilismu a absolutně zbytečné kritiky, která je úplně o hovně. Je to přesně to, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. A tak se rozrostl trend profesionálních znalců, kteří kdyby mohli, vzali by zákon do svých rukou a vytřeli by s Disnym podlahu a s ledovým klidem bychom mohli říct, že by ti zvládli mnohem mnohem lépe. Dřív vůbec každý byl rád, že si pustil VHS kazetu, kterou si rychle bezel půjčit do půjčovny, 75x si nad tim vyondil i přesto, že film byla totální píčovina. Jenže bohužel byla taková doba a každej byl vůbec rád, že mohli na něco koukat, než jen si hrát v pokojíčku na vojáky. Ale dneska nám tu vyrostla generace znalců, kritiků, medojebů a já nevím koho ještě. Sežrali všechnu moudrost světa a kdyby ta moudrost kvetla, tak to tu máme samé poupě.

plakát

Star Wars: Akolytka - Ztracená / Nalezená (2024) (epizoda) 

Tak a máme to tady. Lidé si platí Disney+ proto, aby se dívali na seriály, které se jim vlastně nelíbí. No nemá to logiku. Takže mě vlastně místní hodnocení vůbec nepřekvapí. K tomu, když si vezmu, kolik těhlech labužníků na ČSFD, profesionálních kritiků si stříklo do gatí po shlédnutí průjmu Star Wars Visions, si člověk musí bohužel s politováním říci, že oni za tu demenci nemůžou. Bohužel už se tak narodili. Oproti tomu zde konečně máme seriál, příběh, který může jít svým směrem. Nemusí se o nic opírat, aby nějaký debil nedělal na YouTube zase chytrého při svém profi rozboru. I když smutná pravda je, že se toto stejně uskuteční. A tak nějaký medojeb s legií věrných čumilů se  pustí do díla a ejhle máme to tu jak v tří hvězdičkovém hotelu. Tyhle seriály už nejsou pro ty, kterým se prostě Star Wars líbí. Nejsou už pro ty, kteří ocení nápad, rozšíření příběhů a celého vesmíru. Jooo, hlavně že 90% vládnou mamrdoviny typu Dr. House a Dycky Most píčo. Joo, to je totiž skvělý. Ale nějaký Star Wars od Disneyho. Dojebe co může. Co na to říct? Tak prostě na to kokůtci nečumte. S radostí musím oznámit, že se mi to líbilo. Navzdory místnímu hodnocení a inteligentních výblitků, nepropadám panice zjišťuju, že je to vlastně fajn. A pokud si někdo nechce zkazit chuť, dám vám radu. Nečtete tyhle píčovský recenze místních buzíků. Jsou o hovně a úplně mimo. Spousta z nich se ani nesmíří s tím, že může existovat někdo, kdo prostě má na to jiný názor, jiný pohled a že se mu to vlastně kůže líbit, protože ho neovlivnil žádnej medojeb a Aragorn. Při troše štěstí očekávám zase nejakou skvělou poštu od nějakého zpravomocněného mamrda.

plakát

Planeta opic (2001) odpad!

Po 20 letech jsem si film pustil znovu. Řekl jsem si, udelam si maratón planety opic, když už vyšel ten nový díl (Království Planeta Opic 2024). A až teď jsem zjistil, jak velká kokotina tenhle film je. Jak se mi tohle do prdele mohlo líbit? Jinak Segrestor skvělá a výstižná recenze. I já po letech měním hodnocení. Je to fakt blbost. Už jen to projevování těch "nadřazených" opic bylo tak ubohé, až mi bylo na gauči trapně.

Poslední hodnocení (4 256)

Star Wars: Akolytka - Pomsta / Spravedlnost (2024) (epizoda) (E02)

05.06.2024

Star Wars: Akolytka - Ztracená / Nalezená (2024) (epizoda) (E01)

05.06.2024

Super 8 (2011)

02.06.2024

Policajt ze San Francisca (1997)

25.05.2024

Dr. Dolittle (1998)

25.05.2024

Cesta do Ameriky (1988)

25.05.2024

Záměna (1983)

25.05.2024

48 hodin (1982)

25.05.2024

Království Planeta opic (2024)

23.05.2024

Reklama