Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Věčně mladá (2015) 

Možná, že na mě zápletka působila zprvu lacině a hloupě, třeba mi vadily některé fráze a očividné klišé... Ale po chvíli, vaši kritiku nahradí neuvěřitelný nával citu. Síla příběhu vám dojde, až když se skutečně vcítíte do jejího života a "krutého" osudu, který se až příliš mnohokrát opakoval a opakovat bude. ____________________________________________ Je zajímavé dívat se na roky života, poprvé z jiného úhlu.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Zprvu jsem si řekla: "Zase další nepodařený amatérský film...", ale všechna slova do jednoho musím vzít zpět. Krásný a dojemně upřímný film plný životních událostí, jehož nevyumělkovanost, zcela podtrhuje vážnost všech obsažených témat. Doufám, že J. Mádl bude v tomto duchu pokračovat i nadále.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Kritika podrazí nohy, ale talent neodstraní. Vášeň, láska a odhodlání... vemte to a dejte do toho všechno! Rozhodně film dle mého gusta.

plakát

Na cestě (2012) 

Co je víc uklidňující a vzrušující zároveň než jízda autem, kdy nevíte co uvidíte za dalších 50,100,500 metrů...?Cítím se zmatená, okouzlená a vše se ve mě tluče. V této dvě a půl hodině byly slysované všechny vlastnosti, pocity a vše co se velmi příčí mé osobnosti.... vrtkavé vrhání se do života bez plánů, hranic a lidských zábran... obalené mladistvou nezodpovědností a divokým sexem. Důkaz v podobě tří můžů, protloukajících se životem s nevyslovenou nadějí ve změnu a nějaký ten osud. V největším žáru spokojeni s přítomností, po probuzení v myšlenkách nad tím, co vlastně bude dál.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) odpad!

Film, jehož zhlédnutím doslova promarníte čas a ještě zdarma dostanete psychickou újmu. Skvost pana Trošky, jenž mě utvrzuje v názoru, že své filmy tvoří pro ocenění tím nejryzejším "buranským" Čechem, který čas od času sebere pár svých korun, aby mohl bezmyšlenkovitě sledovat tento rádoby humorný odpad.

plakát

Hasta la vista! (2011) 

Mezi všemi filmy, které jsou naplněny tragickými nemocemi, nepatří tento mezi mé oblíbené. Proč? Je mi při něm střídavě hezky, smutno, ale hlavně nepříjemně. A kdo by se divil? Vždyť hlavními hrdiny, jsou tři téměř nemohoucí nemocní panicové závislí na pomoci rodičů, přičemž dva z nich, jen sotva ví, jestli se dožijí zítřka. Je to krásný, šťastnými chvilkami naplněný film s reálným a trpkým koncem.

plakát

Drive (2011) 

Tento film bych popsala asi jako 2 hodiny naprosté fascinace a okouzlení. Kontrast tak neuvěřitelného klidu a krásy, který neubírá filmu na akčnosti je něco, co se vidí opravdu jednou za čas. Perfektní herecké obsazení, které už ženskou rolí v podobě Carey Mulligan dokazuje, že nekoukáte na nějakou "tuctovku". Carey M. dokonale podtrhuje klid a krásu, jak už jsem zmínila, není to sice žádný sexy typ, ale ve filmu je jemnou, ale velmi silnou ženou, bez které by film zcela ztrácel svůj (často nechápaný) půvab. A nakonec Ryan Gosling, pro kterého mi, od shlédnutí tohoto filmu ,navždy tluče srdce. Od první vteřiny filmu k němu máte důvěru, věříte mu jeho sílu a přes všechno co dělá, jste si 100%ně jisti, že se za tím skrývá něco dobrého.

plakát

Bezmocná (1995) 

Film, který mě okouzlil svým dobovým nádechem, v podobě drahých ale často příšerných oblečků a muziky podtrhující tato léta. Na mě, myšlenka hlavní hrdinky v podobě dělání dobrých skutků, udělala velký dojem. Díky hereckému obsazení má tento film nepopíratelné kouzlo!

plakát

Lásky čas (2013) 

Nápad s dědičným darem v podobě cestování časem a možnosti dělat v osudu změny, je srdcovým esem, které z této romantické komedie udělalo klenot tohoto žánru. Naprosto roztomilá Rachel McAdams, která vás okouzlí svým sotva znatelným sebevědomím, které ještě víc umocňuje její krásu a půvab. Domhnall Gleeson, kterého jsem viděla prvně, si mne získal svou zbrklou a nezkušenou povahou, která však za sebou skrývá upřímnou láskou a tu nejčistší duši. Hledáte-li film obohacený pravou láskou, neměl by tento ve vaší sbírce chybět.