Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Everest (2015) 

Spoiler! Dlouho mi trvalo, nez jsem pochopila, ze hlavni hrdina vazne nahore zemre a nikdo ho uz nestihne zachranit. Doslo mi to vlastne az kdyz prisla scena, kde jeho manzelka ceka na letisti na zbytek vypravy. Opravdu smutny film o lidech, kteri chteji splnit v podstate nemozne nejen sobe, ale i ostatnim. Klobouk dolu pred nekym, kdo se dobrovolne vydava na takovouhle pout. Na konci mi ukapla nejedna slza, doporucuju :)

plakát

Spící agent (2015) 

Dve hvezdy a to jen kvuli Kirsten. Jinak me utracene penize za listek dost bolely.

plakát

Paddington (2014) 

Jo, přesně ten typ filmu, který je třeba vidět o Vánocích, aby vás zalilo ono kouzlo. Medvěd, který mluví a postupem času si získá srdce všech, které potká? Klišé, ale stálo za to :)

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Poměrně kvalitně obsazená a natočená oddychovka pro lidi, kteří ještě věří tomu, že láska může být věčná a hory přenášející. Rozhodně nečekejte něco, co vám vezme dech. Děj je vcelku jednoduchý a předvídatelný, ale milé a sympatické herecké obsazení vám necelé dvě hoďky v kině zpříjemní natolik, že nebudete odcházet s pocitem zbytečně utracených peněz :)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Bozi film! Nevim, co vic rict, to proste musite videt. Pet hvezd uz jen za to genialni spojeni se serialem Pratele.

plakát

Donšajni (2013) 

Neskutecna zhovadilost. A tohle ze je nominovany na Oscara? Boze, kam ta ceska kinematografie speje.

plakát

Gravitace (2013) 

Podle me nejlepsi film v kinech za posledni rok. Ve 3D tak uchvatny, ze cloveku ani nevadi, ze skoro cely film kouka jen na jednu postavu. Za vykon Sandry pata hvezda.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Nejhůř utracené peníze v kině, jedna * jen za poslední scénku s animovaným kocourem.

plakát

Slova (2012) 

Tady THE WORDS nestačí :)

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Na závěr filmu jsem opravdu čuměla s otevřenou hubou. Takový konec jsem nečekala! Jediné, co mě na filmu zklamalo bylo, že Adam spárům vraha neunikl, ale co se dá dělat.