Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Umění tančit v dešti (2019) 

Tento film mě dostal neskutečně do kolen. Chytl za srdce až tak, že jsem probrečel větší část filmu. Pěkně zpracované dobře obsazené co více si přát.

plakát

A.X.L. (2018) 

Robopes super. Vše ostatní již tak dobré není. Zcela jistě na tento film rychle zapomenu.

plakát

Lawrence z Arábie (1962) 

Úžasný film o to víc si cením, že jsem měl možnost ho shlédnout zrestaurovaný na MFF v Karlových Varech. Nedá se jinak než plný počet .

plakát

Sinister (2012) 

Po klidném začátku kdy jsem si říkal, že ten film je snad málo ozvučen jsem přidal na hlasitosti včetně subwooferu a než jsem si stačil sednou přišla lekačka ze které jsem se vzpamatovával až do konce. Hodně dlouho jsem nezažil tak hustou atmosféru kde mě běhal mráz po celém těle po celou dobu filmu. Samozřejmě, že si film půjčuje sem tam nějaké části z jiných scénářů ale u mě tento film zafungoval tak že jsem se bál jít i na balkon či chodbou k posteli.

plakát

Apokalypsa meteorů (2010) 

V rámci svého žánru to není nic tak strašného v porovnání dalších filmů od Fait films potažmo divize Asylum studia. Samozřejmě porovnávám v rámci filmů pro tv a konzumniho dvd diváka. Film jsem dokoukal až do konce bez následků na zdraví a sem tam jsem se i zasmál ne jen ději ale i efektům.

plakát

Vetřelec vs. Lovec (2007) 

Jednu hvezdicku davam sobe ze jsem neco takoveho vubec prezil.Pro me hur ze jsem na to koukl z blu-ray jak nekdo muze neco takoveho vubec pustit na modrou placku.

plakát

Jak ukrást nevěstu (2008) 

Ikdyž film nepřináší nic nového a jede se po stejných kolejích jako u spousty jiných filmů chytl mě a bavil jsem se od začátku do konce. Suma sumárum 50% nic víc nic míň.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

REMAKE seriálu Mesto tieňov. Stejný scénář stejné dialogi stejná kamera stejná hudba jen jiné město a jiní herci. V podání slováku suprové a neokoukané. To samé se nedá říci o českých hercích.

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Hugha Granta jsem donedávna nějak nemusel. Než jsem shlédl film jak na věc. Kde exceloval a nejen on proto jsem s očekáváním čekal na tento film. Rozhodně mohu říci, že mě film nezklamal ba dokonce nadchl. Hned od začátku kdy exceloval ve videoklipu jsem si až dokonce pobrukoval písně hlášky taktéž na dobré úrovni. Samozřejmě Drew Barrymore hraje tak jak ji už dlouho znám. Faktem je, že to jiskření tu je a hned od začítku aždo samého konce :)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Skvělej sitcom, který je lepší čím více dílů startreku nebo podobných seriálu znáte