Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten Dempsey je ale šulda :-) Vtipnej sympaťák, to mu nikdo nevezme, ale pokud má vedle sebe nudnou a ne přiliš atraktivní Monaghan, nezmůže prostě nic. Ta herečka je mi čim dál tím víc protivnější a nemůžu ji vážně vystát, ty její - správně poznamenáno - psí oči mi těžce vadí. První hodinka je docela v pohodě, celkem jsem se bavil, ale ta závěrečná půlhodinkaje mizerná, režisér "zapl" romantiku nějakým čudlíkem a myslel, že to pomůže. Ta ale kolem mně profrčela neskutečnou rychlostí, že vůbec nezapůsobila a já se nudil u patetických hlášek a scén, kde kliše střídalo klišé. Odfláknuté celkově! Soundtrack dobře vybraný, ale nevhodně použitý, krásná balada od Oasis neskutečně promrhaná. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jsem marod a ležím v posteli, a hraje v tom Michelle. To jsou jediné dva důvody proč jsem tuto nevýraznou kopii všech romantických komedií viděl. Je to bohužel nenapadité a nemá to švih, navíc se zápletce nedá věřit. Hlavní hrdina sice je celkem mile ulítlý a nedospělý , ale není tam žádná chemie, žádný dobrý humor...Jako čaj z použitého pytlíku. Prostě slabý odvar podobných , ovšem lepších komedií, které mají to " něco ". ()

Reklama

Loki81 

všechny recenze uživatele

Diky bohu ze jsem na to nesel do kina jak jsem planoval a mel jsem moznost shlidnout tento snimek o par dni drive. Trailer byl totiz opet podvodne sestrihan v pomerne solidni prislib zabavy. Udelal bych si totiz nehoraznou ostudu jak u manzelky, tak u pratel, ktere bych na to do kina vytahl. Ani sam Dempsey ve skotskem minikiltu a se svym sympatackym facem tuhle nehoraznou kravinu nezachranil. Nuda, neoriginalita, traparna... ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Aj keď každý z milostného trojuholníka mi bol sympatický musím uznať, že záverečná polhodina je scenáristické/divácke peklo. Zopár vydarených fórkov na začiatku nezakryje to, že som sa nemohol dočkať kedy ju už požiada o ruku a film sa konečne môže skončiť. Že spoiler?! Ale prosim Vás! Snáď ste nič iné ani nečakali! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Patrick Dempsey a Michelle Monaghan v romantické britské komedii, která ani neurazí, ani nenadchne. Oba se znají už od doby večírku na střední, kdy došlo k jistému trapasu, a od té doby bez sebe ani po deseti letech nedají ani ránu. Ale jsou jen nejlepšími kamarády. Až ona musí na šest týdnů pracovně do Skotska - a brzy se začne chystat svatba s jedním starším a majetným pánem. Tom do Skotska ihned vyráží taky, má jít za družičku, jenže najednou si uvědomí, že to, co k Hannah cítí, není jen přátelství. A tak začne přehlídka obecně známých situací, kdy se on snaží získat ji a dokázat jí, že si bere nepravého. K dobru jsou reálie a prostředí Skotska, to prostě nikdy nemůže zklamat. Celkově je však film trochu rozvláčný, ne až tak vtipný, a v podstatě ani ne příliš romantický (Tom je prostě děvkař). ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama