Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Já nevím. Asi se budu na ten film muset podívat vícekráte, protože teď přemýšlím, zdali jsem nehodnotil příliš vysoko. Jedna hvězda rozhodně za Leopardovy scény pod vlivem citrónů. Možná, že ta druháje za spoustu krásnejch a spoře oděnejch ( někdy spíše spoře než oděnejch) holek. Ale to bych si mohl pustit uplně jinej druh filmu a nečekat, že se nechám vtáhnout do hlubin oscarového filmu.

plakát

Skladiště 13 (2009) (seriál) 

Nic extra po žádné stránce, ale nějako se vám to zareje pod kůži... teď jde jen o to, zda to zarytí vnímáte jako třísku nebo ne :-)

plakát

Oui, šéfe! (2012) 

5 hvezdicek, jsem nedal jen diky tomu, ze jsem si vedom nekterych nedostatku jak dejove' tak ve zpracovani. Jsem ale kuchar, ktery objevil film o stesti a o praci, kterou ma rad. Nevim, zda bude film zajimavy stejne pro divaka, ktery se gastronomii nezabyva.

plakát

Mistr (2012) 

Dvě hvězdy za Joaquina Phoenixe a jeho dokonalé ztvárnění hlavního hrdiny a za hudbu k filmu dlaší hvězda.. Víc dát nemohu. Možná, že mi uniká genialita snímku a na celý film se dívám ze špatného úhlu, nicméně ať se snažím, jak se snažím pořád mi to přijde jako tuctový průměrný film na průměrné americké téma. Ve filmu se ztrácím a jediné, co dokážu ocenit jsou individuální herecké výkony. Jako celek tedy film chci hodnotit jen třemi hvězdami.

plakát

Diktátor (2012) 

promiňte mi všichni mravokárci, ale během celého filmu jsem se smál až sem se za břicho popadal, nekteré scény jsem si přehrával opakovaně... Jen konečná Americká scéna s láskou k demokracii mě trochu zklamala...

plakát

Temné stíny (2012) 

Připouštím, že je to od Burtona odbočka z jeho všem známého filmového mustru, ale stále výrazně Burtonovská.. Já jsem se v kině bavil, jeho humor je geniální, film je lehká variace na komediální a porodické téma. Ani omylem jsem se nenudil a přesto, že se nejedná ani o hluboký film ani o nic převratného, tak jsem odcházel z kina s velice dobrým pocitem. Film mě bavil, Burton mě baví.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Roboti po tisícáté jinak. Povedené triky, klasické scény a scénář podobných filmů. Moje hodnocení ale zahrnuje schopnost upoutat moji pozornost a pobavit mě. Pokud od filmu nečekáte hlubokou myšlenku nebo nový pohled na celospolečenský problém vnímání globálního oteplování, tak myslím, že by vás film mohl dostatečně pobavit, aby jste nelitovali, že jste mu věnovali tu hodinu a půl vašeho času.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Pro mě povedený film, který je pěkně zpracovaný. Nechybí v něm romantická hudba, smrt, polibek, akční scény a marnost zacykleného osmiminutového kolovrátku. Abych psal kolik to stálo peněz to natočit, nebo kolik film vyrobil peněz či jaká je sledovanost u nás nebo ve světě, na jsou tu jiní. Mejch pár vět je můj dojem z filmu. Pro mě je film tedy souhrnně nadstandardně zpracovaná oddechovka s námětem, který bych nazval "variací na obvyklé téma" tohoto filmového žánru.

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Celkem pěkná podívaná plná dechberoucích scén místy natáčených v Praze. Mikro roli si střihnul i Pavel Kříž. Jediné, co mi ve filmu vadilo bylo ruské vězení s rusky mluvícími bachaři uprostřed Budapešti:-) jinak opravdu pěkný film ze série Mission Impossible