Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Paralelní světy (2012) 

Vzhledem k zajímavému nápadu jsem očekávala taktéž zajímavý film. Bohužel musím hodnotit spíše negativně, film mě zklamal. Nebavil mě, nic moc se nedělo, děj byl snadno předvídatelný a jednoduchý; navíc na můj vkus příšerná "slaďárna". Škoda škoda, takový pěkný z fyzikálního hlediska poutavý film to mohl být... 25%

plakát

Hasiči (2010) (TV film) 

Film dobrý pro pobavení kluků na hasičárně, když večer sedí u televize. :-) Hvězdička za oblíbené hasičské téma.

plakát

Orel Deváté legie (2011) 

Ač hrubý příběh a cíl filmu bylo získat kus kovu určitého tvaru, musím hodnotit vcelku pozitivně - film nás zaujal, měl děj, měl napětí, moc dobré herecké výkony. Na Gladiátora samozřejmě tento film zvláštního nápadu nemá.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Dávám bod navíc za grafiku, která byla místy velmi zajímavá. U filmu jsme skoro usnuli - byl až moc tzv. umělecký na nás vkus.

plakát

To, co dýchám (2007) 

Film mě neuchvátil, ale dokázal mě zaujmout natolik, že jsem ho dokoukala do konce. Mám ráda, když se "osudy" jednotlivých postav propojují. Kdyby byl děj komplikovanější, nezlobila bych se.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Vůbec mě tento seriál nezaujal. Mám za sebou čtyři dlouhé díly a stále se nic neděje... Kde mohl tento výtvor obdržet tolik procent?

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Smekám. Ač nemám příliš ráda filmy se šerify, indiány a "bambitkami", tento mi zaujal. Výborný herecký výkon mladé Heilee. Co mi zkazilo dojem z filmu, byl jeho "skoro-konec", který se příliš blíží americkým romantickým happy endům - zbytečné protahování a vyhrocování už tak jasného závěru. Cogburn měl jednoduše Mattie donést k doktoroj, tečka. Nač štvát koně, zabíjet ho, lít krev a pot z Roostera?! Za toto dávám procenta dolů.

plakát

Experiment (2010) 

Vzhledem k tomu, že jde o film s důrazem na psychologii osobnosti, jsem čekala více. Trochu zklamání, vše mi přišlo celé uspěchané, nakvap, "prostě by to nějak vyšlo". Originál jsem zatím neviděla, chystám se na něj, poté zhodnotím z více úhlů pohledu. Každopádně hlavní postavu znám z jednoho diktátorského filmu a nemám jej od té chvíle ráda, tudíž jsem k němu měla od začátku averzi. Zhodnotila bych 50%

plakát

Donův syn (2010) 

Škoda, že je to tak kratičké, takovýchto filmů by mělo být dnes více. Hodnotím pozitivně - dobrý nápad na začátek a skvělé zpracování ve finále.

plakát

Harvie Krumpet (2003) 

Krátký příběh, který zaujme, pobaví (člověk se nemůže nesmát), ale také donutí k zamyšlení. V porovnání s Mary a Maxem jednoduchý příběh, ovšem nápaditější. Hodnotím velmi pozitivně, takovýchto filmů by měla být plná kina.