Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Obsahy (6)

Čarovný les

Čarovný les (2014)

V adaptaci stejnojmenného broadwayského muzikálu se můžeme těšit na příběh, kdy čarodějnice (Meryl Streep) vymyslí plán, jak dát za vyučenou oblíbeným postavám dětských pohádek. Setkáme se tak například s Červenou Karkulkou, Popelkou, Jackem z Jacka a obří fazole i princeznou Locikou.

Mangus!

Mangus! (2011)

Mangus Spedgwick má velký sen - chce být Ježíš. Samozřejmě ve výroční hře "Jesus Christ Spectacular" střední školy, kam chodí. Díky sledu nepředvídatelných událostí však Mangus o roli přijde, což by vedlo k přerušení tradice jeho rodiny. Bude prvním, kdo tradici poruší? Rozhodně ne bez boje a opakovaného porušení zákona!

V zemi Jane Austenové

V zemi Jane Austenové (2013)

Austenland je romantická komedie o nezadané třicítce Jane Hayesové, která sice vypadá jako normální mladá žena, ale má své malé tajemství - je posedlá panem Darcym (hraným Colinem Firthem v BBC adaptaci Pýcha a předsudek) a to jí poněkud ničí život. Žádný skutečný muž se totiž jejímu snu nemůže vyrovnat. Když se však jednoho dne rozhodne utratit veškeré životní úspory za cestu do anglického střediska pro ženy zblázněné do díla Jane Austenové, Janeiny fantazie o setkání s dokonalým gentlemanem se najednou stanou mnohem reálnější, než si kdy představovala.

Knights of Badassdom

Knights of Badassdom (2013)

Od režiéra snímků Pach krve 2 a Chillerama přichází nový, tantokrát zaměřený na milovníky her na hrdiny. Hráči LARP při svém nespoutaném herním dobrodružství omylem vyvolají z pekel démona a nestačí se divit následkům svého činu, se kterými se budou muset vyrovnat a postavit se jim.

Reklama