Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Legenda jménem Lamborghini (2022) 

Scénář snad okopírovaný z Wikipedie. Špatné, ale jako fakt špatné herecké výkony. Je to jak kdyby se pár studentů rozhodlo zfilmovat své středoškolské divadelní vystoupení. Angličtina s italským akcentem tu stupiditu jen umocňuje. Je to opravdu jen pro největší fandy do aut a to ještě se zaťatými zuby. Radši si do Sant Agata Bolognese zajedte osobně. Hvězdička navíc za ikonické modely v záběrech.

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

Totální nuda. Nezazivna zápletka. Dej o ničem.

plakát

Hubieho Halloween (2020) odpad!

Největší sračka ever. Natočené jen kvůli kontraktu, co má Sandler s Netflixem. Sračka jako jeho jiné filmy na Netflixu. Total ztráta času. Možná až přejdu na tvrdé drogy, tak se budu 5 minut smát. Víc nepomůžou ani ty tvrdé drogy.

plakát

První člověk (2018) 

Uměle natahovaný film. Hercům stačí celou dobu zmražené obličeje. A ve výsledku člověk zjistí, že byl Neil tak trochu asociál. Nicméně náhled do zákulisí dobrý. Zpracováno pěkně. Celkově "overrated". Podruhé se na to nikdo nepodívá.

plakát

Tom Clancy's the Division: Agent Origins (2016) 

Jsem hráčem The Division a tudíž i velký fanda herní předlohy, ale toto je takové naivní, nic moc herecké výkony, rádoby vtipné a je z toho vidět ne moc velký rozpočet. Jako intro ke hře asi dobrý...

plakát

Osm hrozných (2015) 

Zbytečně dlouhý slovní průjem obohacený o až trapně krvavé pasáže. Smutně vzpomínám na Reservoir Dogs nebo PF...

plakát

Hyena (2014) 

Taková typická britská fízlovská nuda o ničem. Pár zfetovanejch a zkorumpovanejch fízlů, k tomu mafie z Balkánu a aby těch zápornejch nebylo málo, tak ještě protikorupční oddělení, který je ale taky zmr-d-ský. A to je asi tak všechno. Ani na soundtrack nezbylo... A vlastně ani na závěr. Jestliže závěr není, že žádnej není.

plakát

Predestination (2014) 

Totální ztráta času. Naprosto o ničem. Mega sračka. Zpíčený hodnocení na csfd. U konce jsem usnul nudou. Ideální pro masturbující pseudointelektuály, kterých je tu podle komentářů zjevně většina.

plakát

Noční jízda (2013) 

Už se mi dlouho nestalo, abych film vypnul po 20 minutách... Nechápu všechny ty onanistický čtyř a více hvězdičkový ocenění. Film odehrávající se v X5, kdy hlavní hrdina telefonuje a řeší betonování. Fakt ultra uchylárna. Hodnocení na ČSFD je už úplně k hovnu...

plakát

Gravitace (2013) 

Nádherně provedená nuda bez příběhu s 2,5 herci... To může fungovat na krátký show-off někde v IMAXu, ale rozhodně ne na celovečerní biják. Hodnocení na ČSFD už absolutně nechápu.