Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po traileru a vzhledem k Sandlerově formě z posledních filmů sem čekal ultra průser ve stylu Jacka & Jill a nakonec sem celkem příjemně překvapen.Hubie Halloween sice není ani zdaleka nejlepší Sandlerovka a jeho šišlající hrdina mě spíš iritoval než abych mu fandil,ale i přesto jsem se docela bavil.Je tu sice pár věci standardně zbytečných,ale taky je tu celkem dost gagů,které se povedly a na chladné propršené odpoledne je to ok zábava...60% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která se nebere moc vážně, což je dobře. I když některé scény byly trochu zbytečné a trapné. Jako celek, ale docela dobrý. Líbila se mi Halloweenská atmosféra Salemu i odkazy na různé hororové filmy a plno známých jmen ve vedlejších rolích. Termoska byla samozřejmě kapitola sama o sobě. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neodporúča sa pozerať pri jedle, nakoľko ten debil Sandler tam začne grcať či prdieť hneď od začiatku. Idiotské scenáre si píše sám a robí zo seba dementa na úrovni blbý a blbší, lenže k tomu neprichádza niečo vtipné, ale len oplzlé alebo humusácke. Mnohokrát sa budete za neho cítiť trápne. Jednu hviezdu len za Julie Bowen, ktorá si bez problémov aj v päťdesiatke môže obliecť dievčenské šaty. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem se naladit na halloweenskou atmošku a jelikož jsem se na film chystala už dlouho, tak jsem ho zvolila. A udělala jsem dobře. Jelikož halloweenskou atmoškou to naprosto oplývá. Hubie mi přišel jako fajn postava, která je neskutečně pozitivní vůči všemu a všem. Adam vlastně napsal film, který má diváka trochu pobavit, ale spíš si má u něj odpočinout, což se u mě stalo. Já si ten film užívala, cítila jsem se v pohodě a v klidu, občas se zasmála. Není to nic světoborného, ale na klidné odpoledne jako dělané a kupodivu jsem se fakt bavila a vydržela koukat celý film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama