Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Kdyby šlo dát víc než pět hvězd tak tenhle film je ode mě dostane. Sice Chucka Norrise nějak zvlášť nemusím, ale za hlášku s kobrou má u mě jedničku s hvězdičkou :-) Z kina jsem odcházela nadšená! Skvělý! Skvělý! Skvělý! Co dodat..!

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Skvělý, skvělý, skvělý!! Prostě jsem se skvěle bavila.Navíc IMAX hodně umocnil scénu s cirkusovými čísly, že mi běhal mráz po zádech. Ať si to lidi co neumí ocenit pěknou a navíc velmi zábavnou pohádku kritizují jak chtějí. Mělo to pobavit a pobavilo! 85 % !

plakát

Training Day (2001) 

I přes to, že jsem tušila jak film dopadne, jsem pořád doufala, že se z Denzela stane hodnej policijat a fandila mu :-) Celkový dojem: Pěkný film, na který se ráda podívám znovu.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Skvělé novodobé pojetí klasické pohádky! Škoda, že některé dámy přítomné v kině nepochopily, že i když je to zpracování spíše pro dospělé, je to pořád na motivy pohádky a neustále rušily svým smíchem!

plakát

G-FORCE (2009) 

I když mám animáky ráda, tak tenhle mě vůbec nebavil a nezaujal. Útěk krtka mi silně připomněl útěk Nema. Akční scény co nejsou akční.... 20%

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Proč mi v prvních pěti minutách tahle pohádka připomněla ČR?? Aha, protože tam mají daň skoro ze všeho, tak jako u nás :-D A tahle scénka to dokreslila...: Daň z ..... nikdo nekoukne, všichni souhlasí :-D

plakát

Miláček (2012) 

Z kina jsem odcházela v celku nadšená. Tenhle film jsem chtěla hodně vidět, protože mě zajímal jiný pohled na Pattisona než jako na upíra a myslím, že mu to docela šlo. Neřekla bych, že je nejlépe placeným ochotníkem. Hrát umí. Film Voda pro slony to podle mého jen potvrzuje. Thurman a Ricci jsou dvě herečky, které film zdobily nejen svými hereckými výkony ale i svým půvabem. Rozhodně se nedají opomenout kostýmy. Celkový dojem z filmu 80% ( myslím, že si přečtu knížku :-)