Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (27)

plakát

Byl by to hřích (2021) (seriál) odpad!

Negri a buzeranti vsech zemi, spojte se! Nechutna masirka poplatna dobe sveho vzniku a mistni progredivni snowflakes z toho hykaji blahem v domneni,ze jim to doda punc odusevnelosti. Jdete fakt do hajzlu..

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) odpad!

Davam odpad,ac jsem nevidel ani minutu tohoto hnusu. Je potreba regulovat hodnoceni mistni levicove luzy,ktera tomu sype 4 a vic hvezd. A kdyz to nemuzu delat pesti po tlame,tak aspon tim hodnocenim..:(

plakát

Winx Saga: Osud (2021) (seriál) odpad!

Vhodne pro: pipky nudici se doma pri lockdownu, buzeranty. Nevhodne pro: vsechny ostatni.

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Klasika Netflix, další z jejich slátanin poplatných aktuálnímu sluníčkářskému Hollywoodu.. Na sílu vnucovaná emancipace a moudří, progresivní negři v Anglii 19. století. Pardon, Negři. Po jedné hvězdě za Cavilla a Millie. Za pěknou výpravu už další hvězdu nedám.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) odpad!

Copak nám Netflix připravil tentokrát ? Znásilnění anglosaské legendy čmoudy, lesbami a feminismem ? Jak jinak.

plakát

Dopis pro krále (2020) (seriál) odpad!

Negři, rákosníci, cikáni, buzeranti..a kýbl nudy a neumětelství. Klasika Netflix. Hnus.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

2 hvězdy za vizuál a za to, že díky tomuhle bezpohlavnímu hnusu si člověk o to víc váží poetiky a atmosféry původních SW (myšleno E 4-6, ale i 1-3 je ve srovnání s touto břečkou královská podívaná). To, že je hlavní trojka poplatná době (emancipovaná asexuální mužatka, negr a nějakej pseudohispánec - už fakt chyběl jen buzerant) bych snad i odpustil, kdyby to všechno nebyli nenadšení neherci, jejichž patetické proslovy mě nechávaly zcela chladným a kteří mě nutili fandit ze zoufalství oživenému Palpatinovi, aby je všechny usmažil svým Force lightning..:( K čemuž samozřejmě nedošlo, takže jsem vytrpěl ještě oslavu vítězství vyšperkovanou francouzákem dvou leseb (jojo, chápu, nějak jste toho chybějícího buzeranta museli aspoň náznakem vykompenzovat). Fakt humus, takhle mě naposledy nasral Netflix se svým multikulti Zaklínačem ! Aktuální SJW Hollywood je k zblití..

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Vše,co nechali z knih,popř. her funguje,vše, co si přidali/změnili,stojí za hovno. Hissrich je neschopná kunda,hlavně,že si neodpustila prezentovat svou SJWness instalováním negrů do sebebizarnějších rolí. Drží to jen Geralt,Marigold a Ciri,kteří unikli snahám té levičácké špíny o zkurvení všeho,co dělalo Sapkovo dílo tak nenapodobitelným (sbohem slovanský humore). V příští sérii čekám,že Eskel a Lambert budou buzeranti a Bonhart transexuál..:(