Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Nadupaný masakr lidské psychiky a vztahů. Výborné výkony, originální pojetí vyprávění příběhu a po dlouhé době nulová lítost s hlavní hrdinkou (i když ji excelentně ztvárňuje Cate Blanchett)! Po kině jsem šla na větrník a do kávy si dala po pěti letech cukr, protože to nešlo jednoduše rozdýchat.

plakát

Rivalové (2013) 

Poslední dobou mám problém při sledování filmů doma, kdy se dají lehce přeskakovat. Dlouho si mou pozornost žádný "zaručený" hit neudržel v celku až do konce. Až teprve dnes, Rivalové. Dvě hodiny, kdy ani jedna minuta nebyla zbytečná, kdy dokonalá kamera zachytila i ten nejmenší detail, kdy hudba podtrhla celek a příběh nesklouzl do klišé konce. Výborné, oba, všichni.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

I přes délku filmu to celé krásně klape a hladce plyne bez větších škobrtnutí v ději. Styl zpracování (DiCaprio mluvící přímo na diváka), hudba, herecké obsazení a originální pojetí celého příběhu jednoduše vtáhne od začátku a vyplivne až po 180 min, aniž byste si všimli, že to tak trvalo. Mimochodem, je sice pravděbodobné, že úzkoprsá Akademie za tento výkon Oskara Leonardovi nedá, ale pro mě jako by ho po shlédnutí tohoto filmu měl.

plakát

Hostitel (2013) 

Hlavní myšlenka byla sice hezká, ale celek nezvládli... A nezachránila to ani všeobecně výborná Saoirse Ronan, kvůli které jsem se na film dívala.

plakát

Návrh (2009) 

Vtipná, místy lehce klišé romantická komedie, ale v porovnání s jinými "kusy", co nám jsou poslední dobou podávány, to je kvalitně odvedená práce.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino se opět překonal, film srší celou dobu neskutečným humorem, kterému kraluje Waltz se svou "stoličkou" na pojízdné ordinaci a Jamie Foxx s naivním pohledem při poslouchání pohádky a očima zabijáka, když střílí z koltů. Celkový dojem mi nezkazila ani trochu delší prodleva před vyvrcholením celého příběhu, přeci jenom, 165 min se pozná. 98%

plakát

Na vlásku (2010) 

Vtipné a originální celým svým nápadem od koně, přes Pascala až po hlavní, svéráznou dvojici. Neurazí snad žádnou věkovou kategorii diváka!