Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 865)

plakát

Co děláme v temnotách - Série 3 (2021) (série) 

Třetí série už měla svoje mouchy. Asi nejvíc mě nebavil Nandor se svou upírskou depresí, docela to zabíjelo ten zábavný pocit seriálu, ale což i upíři asi mívají deprese.

plakát

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 

Raindrops are falling on my head.... Docela překvápko, když jsem slyšela tuhle písničku, která se mi tam vůbec, ale vůbec nehodila. Nicméně celkově jsem čekala něco jinačího, než jsem nakonec dostala. Očekávala jsem akcí nabitou westernovku, ale ve skutečnosti je to spíš příběh o skutečném přátelství a partnerství a důvěře. Možná proto dávám průměrné hodnocení. Herci boží, hlášky ještě lepší.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Jsem ráda, že ve filmu už není tolik zpomalených záběrů jako v prvním filmu, ale tady šel stranou příběh. Snyder se tu strašně soustředí na akční scény a akční sekvence, ale zapomíná, že byť je akce super, tak bez příběhu nemá kvalitní film. A tenhle film byl totálně o ničem.

plakát

Co děláme v temnotách - Série 1 (2019) (série) 

Trochu jsem se bála, že to nebude úplně humor pro mě, ale po prvních epizodách jsem najela na jejich vlnu a opravdu se bavila. I postavy si ke mě našli cestu, což byla další z mých pochyb. Je to vtipné, chytré a utíká to.

plakát

Gentleman v Moskvě (2024) (seriál) 

Hodně milé překvapení. Užívala jsem si to od začátku do konce. Takové komediální drama se skvělým hercem v hlavní roli. Celému seriálu vlastně kraluje Ewan a nedokázala bych si v téhle představit kohokoliv jiného. Navíc hraje tak dokonalou roli, že jen málokdo by si Alexandra nezamiloval.

plakát

Sbohem, armádo (1932) 

Škoda toho pomalého tempa na konci, které mě nudilo. Začátek byl skvělý, romantická atmoséra doslova prosakovala obrazovkou a mezi hlavními herci to vážně jiskřilo. Jen to zpracování mi moc nesedělo. Konec mi přišel dost odfláknutý a utahaný.

plakát

Život je krásný (1997) 

Tohle pro mě bylo milé překvapení. Nevím, jestli to můžu označit za krásný film, protože přesně takový pocit z toho mám, navzdory tématu a konci filmu, který byl srdcervoucí, ale zároveň krásně natočený s takovou děckou naivitou. Je to velmi zajímavý koncept vzít hrůzy druhé světové války, ale natočit to tak, aby to vypadalo jako hra, stejně jako pro malého Giosué.

plakát

Maroko (1930) 

Za mě to bylo trochu pomalejší a vlastně celkový i příběh byl docela naivní. Žádné velkolepé drama se nestalo a konec byl vcelku očekáváný. Herecké výkony ale skvělé a hodně film drží nad vodou.

plakát

Málo mě znáš (2024) (seriál) 

Takový doplněk k minisérii Iveta. Ukazuje nám reálné záběry, jediné co, tak se Ivětě venuje nějak do roku 2000 a pak už ne. Tudíž tam nevidíme svatbu s Pomejem, ani Rychátře a ani závěr jejího života, což je za mě škoda. Ano závěr jejího života byl převážně hyneismus, ale pořád to byla její součást a co si budeme byla to ta hlavní součást, která jí zničila život a dohnala jí pod vlak.