Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Úžasný scénář, briliantní herecké obsazení. Film překonal mé představy i když neholduju tomuto žánru. Vzrušující efekty, napínavé akce..především modlení před zastřelením zloducha. Perfektní !!!

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Příběh je nápaditý, poutavý.. ale neoriginální. Pořád je to to samé dokola. Buď je zlý on ( narážím na Stmívání) nebo v tomhle případě je zlá ona. Příběh jedné lásky, která překoná všechny hranice. Efekty jsou úžasné- scéna s otáčením kolem stolu. 3* dávám hlavně kvůli hereckému obsazení. Dívka je nevýrazná osoba a ruku na srdce ani on není nic moc.

plakát

Deník slabocha (2010) 

Parádní film na pobavení :) Vtipná rodinná komedie o mladém teenagerovi, který válčí jak se svým starším bratrem a o přízeň spolužáků ve škole ... Lepší téma nemohl autor vymyslet :)

plakát

Netvor (2011) 

Nevím co se Vám na tomto filmu nelíbilo .. že mě malé výdělky, že jsou obsazeni né přiliš výrazní herci ? Momentálně jsem se na tento film dokoukala, a přijde mi to jako velmi krásné zpracování :) Skvělý nápad =) opravdu moc chválím. Pouze se mi nelíbil vztah mezi otcem a synem. Myslela jsem že se bude nějak rozvíjet a zlepšovat, přesto se tak nestalo. Otec se objevil na začátku a na konci filmu. Měli bychom si uvědomit že NETVOR je v každém znás.

plakát

Mezi řádky (2007) 

Měli bychom se nad sebou zamyslet. Nikdo z nás si nedokáže představit v jakých podmínkách tyto děti ( teenageři) žili a do dnešního dne ještě někteří žijí. Tento film ukazuje krutou pravdu o tom jak to chodí na některým amerických školách. Film mě velmi zaujal, nečekala jsem nic zvláštního ale u konce mi přece jen ta slzička ukápla...

plakát

Miláček (2012) 

Příběh mě zaujal i jako kniha a zfilmovat to byl velmi podařený nápad. I když jsem zastánkyně Stmívání ságy, musím se pozastavit nad výběrem hlavního aktéra. Robert Pattinson se mi pro tuto roli příliš nehodí, není na to dost charismatický a neumí zahrát vychytralého sukničkáře.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Velice povedená pohádka, spousta vtipných scén, písniček, romantiky. Tak jak to má v být .. Tomáš Klus se mi velmi líbí, působí velice příjemně,oňuněle, prostě takový "bobánek"..