Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Plný chytrých nápadů, ale na druhou stranu taky filozofických keců a pacingem se v nejmenším nevyrovná jedničce.

plakát

Zmizení (2013) 

Celý policejní oddíl je naprosto tupý a to je v detektivce poměrně špatně. Jinak rozuzlení je vcelku zajímavé, pokud mluvíme o odhalení totožnosti nevinných podezřelých. Kdo je "vrahem" jsem totiž tušil od začátku.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Zajímavé, ale bez nějakých větších filmových kvalit - 2 hodiny jsem nezaujatě civěl na plátno. Matthew se sice tento rok činí, ale jeho postava mi byla nesympatická.

plakát

Ona (2013) 

Velmi silné čtyři. Škoda, že se film nedrží zásadně vztahu Sam a Teda, ale i reakce okolního světa na OS. Ke konci tak sráží počáteční kouzelnou intimitu filmu.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Stejně jako u prvního dílu je samotný "build-up" ke Hrám zajímavější než Hry samotné, i ty ale, spolu snad se všemi aspekty filmu, ladně přeskakují laťku nastavenou jedničkou. Na druhou stranu však děj šablonovitě kopíruje jedničku a jen zachází do větších extrémů - téma Rebelie apod., čímž dává prostor dalšim dvěma dílům, které už aspektem Her nebudou omezovány. A režisér se zbavil shaky cam. Díkybohu.

plakát

Pokoj (2003) 

Tomu jde fakt dát jenom 5* nebo Odpad.

plakát

Kozí příběh se sýrem (2012) 

Zabil jsem tím čas, který jsem potřeboval zabít, a nijak mě to neuráželo a nenas... Víc ale vážně dát nemůžu. Taky by mě zajímalo, kdy přestanou tvůrci takových filmů do nich za každou cenu strkat ta hloupá hudební vystoupení, jejichž jedinou kvalitou je to, že se rýmují.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Z velké části mými po prvním dílu sníženými očekáváními jsem se celou dobu hodně bavil, i když párkrát na účet filmu (většina elfích pohybů při akci je snad autoparodie). Jenom ten elfasličí storyline je fakt hodně vynucený. Závěr ale snad být lepší nemohl (vyjímaje, opět, videoherně působící směšné úhebné manévry hobitů). Dá se říct, že mít Hobit menší rozpočet, bylo by těch hvězd pět.