Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Divočina (2014) 

Také jsem měla chuť sbalit se a někam vyrazit, pročistit si hlavu a tak nějak si všechno probrat z jiného úhlu. Akorát bych se bála, že cestou někde umřu.

plakát

Loft (2014) 

Film splnil má očekávání z traileru. Byla jsem napjatá a chtěla se dozvědět, kdo za vším stojí. Líbí se mi, že zvrat v ději byl neočekávaný. Dokonce dvakrát.

plakát

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna (2013) 

Hlavní protagonistka mi ze začátku přišla velice naivní, taková Marilyn Monroe. Velice se mi líbil zvrat v půlce filmu, kde se o všem člověk dozví, jak to všechno bylo. Mrzí mě, že v oficiálním textu distributora se vyskytuje vlastně ústřední zvrat filmu. To by se stávat nemělo. Četla jsem ho až po shlédnutí filmu a ostatním doporučuji to samé.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Nevidím důvod, proč neohodnotit 5*. Krásně zvládnutý biografický film. Herci jsou podobní svým skutečným protějškům a herecky excelují oba hlavní hrdinové.

plakát

Americký sniper (2014) 

Bradley Cooper se předvedl v úplně jiném světle, než jsme zvyklí. A jeho herecký výstup mě velice potěšil. Naturalistické scény a surovost války byla cítit jako ve 4Dx i u nás v obýváku.

plakát

Slídil (2014) 

Moje hodnocení je lehce v rozporu s mým morálním cítěním. Jako bych nedávala 4* filmu, ale jeho hlavnímu hrdinovi, který je přes-mrtvoly-jdoucí, patologicky ambiciózní úchyl...

plakát

Země zítřka (2015) 

Film sám o sobě není tak dobrý. Ty 4 hvězdičky jsou vlastně za nápad hlavní zápletky. A něco na tom, co ke konci říká Hugh Laurie mě docela chytlo za srdce. Myslím si, že hlavním poselstvím filmu je fakt, "že to tu jde všechno do hajzlu a stejně s tim nikdo nic nedělá. Hlavně, že se na rabování matičky země daj vydělat prachy". Škoda jen, že poselství, ač přístupné obyčejnému diváku, chytne za srdce a pochopí jej pouze málo z nás. A to především ti, co už to dávno ví, chápou a snaží se změnit alespoň sebe. 4 hvězdičky za snahu přiblížit trochu ekologii a snahu o ochranu planety jiným a snad i zábavným způsobem.

plakát

V hlavě (2015) 

V hlavě je báječná animovaná podívaná pro dospělé i děti. Byla jsem nesmírně nadšená. Báječný nápad, báječné zpracování a báječný ANGLICKÝ dabing. Přesně takhle má rodinný animák vypadat. Pobaví, rozpláče...prostě paráda.

plakát

San Andreas (2015) 

Film naprosto doporučuju lidem, kteří se chtějí takhle večer pobavit. Oddychový akčňák s Rockem v hlavní roli a sexy Alexandrou Daddario a jejím podvodním dekoltem. Klasicky spousta klišé, kterými jsou Američani tak známí - záběr na vlajku s panoramatem zničeného SF, dramatické pauzy a hlášky. Prostě prvotřídní vymejvárna mozku. Nenudila jsem se...

plakát

Elles étaient cinq (2004) 

Znásilnění. Už to samotné slovo v nás vyvolává spoustu nepříjemných pocitů. Ve filmu jde hodně o pocit. Nejsou tu hrubé scény, realistické znásilnění. Ale víte, že se všechno tohle odehrává. Louise Portal má přesvědčivý přednes, ze kterého se vám udělá špatně. Je to drama. Velice silné drama.

Časové pásmo bylo změněno