Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Banshee

Banshee (2013)

Naprosto senzační seriál. A opětovně jsem na něj narazil úplně náhodou, podobně jako s Revenge, když jsem se snažil něco doporučit mé kamarádce a ono to na mě vyskočilo. Hned po prvím dílu mě to dostalo, že jsem musel shlédnout všechny série a netrpělivě vyhlížím tu následujíci. Nejen samotným příběhem, ale i výběrem herců...ať už se jedná o Anthonyho nebo Ulricha. Ale uznávám, že každému to nemusí zcela vyhovovat, a proto si musíte pár dílu zhlédnout a rozhodnout se, zda-li tomu propadnete nebo už si na to vícekrát nevzpomenete.

Pomsta

Pomsta (2011)

Páni. Takový seriál jsem nečekal, ale o to více jsem nadšen, až mě trochu mrzí, že jsem na něj narazil až teď. Emily do této role neuvěřitelně zapadá, až je to v některých momentech neuvěřitelné. Myslíte si, že už je něco naprosto jasné, ale stejně pak přijde překvapení, které změní celou REVENGE. Je až někdy zarážející, jak se vám může změnit život, jen díky "pár rozhodnutím a přátelům". Ale musím přiznat, že až tolik zvratů, jsem nečekal. Kdo neviděl, o dosti přišel.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál, na kterém jsem a vyrůstal, a stále mě nepřestal bavit. Poslední série se sice snaží vyrovnat těm nejlepším sériím, ale bohužel zůstávají opodál. Nicméně není důvod přestat sledovat žlutou famílii v čele s Homerem, Marge, Bartem, Lízou, Maggie, dědou Abem, Patty a Selm....

Vikingové

Vikingové (2013)

Originalita sama o sobě - seriál o historické postavě Ragnara Lothbroka, "jeho akcích, překvapivých rozhodnutí" - a proč by ne . Skvělý příběh, akce, herci. Po první sérii jsem se velmi těšil na sérii druhou. Ze začátku mi přišlo, že zůstala za očekáváním. Ale kdepak. Má ještě větší grády než série předešlá (hlavně ten konec stojí za to). A jak jsem předpovídal, i další série stála za to. Zhlédnul jsem to na jeden zátah, a to o něčem vypovídá. Nevýhodou však je, že zase musím netrpělivě čekat na další sérii. Už aby tu byla!

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Seriál, který mě pobaví za každé situace, hlavně pokud se podívám na první série a hlášky Jakea, které i když je slyšíte po několikáté, vždycky se zasmějete. Ale tím, nechci shazovat výkony Charlieho a Jona. Ale je opravdu těžké vyzdvihnout jen tyhle ty tři herce, bez role Berty, Evelyn, Judith a později i Herba, by to nebylo to pravé. Škoda, že pak Charlie Sheen to trochu "přestal zvládat" a v seriálu skončil. A jeho nástupce, Ashton Kutcher, kterému jsem nevěřil, že dokáže Charlieho dostatečně zastoupit, je až nad očekávání.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Klasická klasika. Je až neuvěřitelné, co herci a scénáristé dokázali. Humor, zábava a přesto válečné prostředí. Myslím si, že jen tak nezmizí. // "Je to můj čtyřlístek pro štěstí. Je trochu zmuchlaný. Měl jsem ho v kapse, když mě přejel džíp. Ale většinou to funguje!" //