Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Člověku, kterému při slovech "americký rodinný sitcom" naskakuje vyrážka, mohu Krok za krokem upřímně doporučit jako protilék. Soužití milujících se rodičů a nenávidějících se nevlastních sourozenců přináší vtipné okamžiky samo o sobě, natož když je umocněno šarmem Patricka "Bobbyho" Duffa a houfem nesourodých elementů v podobě nádherně kousavé Dany, živé reklamy na kosmetiku Karen, malého vědátora Marka, načasovanou hormonální nálož J.T. a neopakovatelného bratránka Codyho. Jen ty závěrečné moralitky kdyby nebyly... ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych se u toho někdy nezasmála...ale chvil, kdy se mi nad trapností obracel žaludek bylo nepoměrně více; o vzteklém svírání pěstiček, kdykoliv píča Carol vybalila nějakou skvěle na přeražpáteř hlášku typu "můj dům - moje pravidla" ani nemluvě. Reklama na tu správnou rodinu, která za všech okolností drží při sobě a pokud se někdo pokusí z dusivého lepu vymanit, obratem ho k sobě, nejlépe pomocí citového vydírání, zas přitáhne, hystericky potírá předmanželský sex (velice velmi vypečený díl) a vůbec se tu rodiče všemi silami snaží, aby z jejich potomků byli přesně takoví zmrdi, jako jsou oni sami a nejspíš se jim to i podařilo. Well.done. [ano, je mi jasné, že přísně vzato tohle odpad asi není, jenže když mě při letmém zahlédnutí v TV či vzpomínce jímá stud a zuřivost, nemohu jinak] ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

Neznám to zpaměti ani nevím, kolik sérií bylo natočeno, nicméně pravdou je, že od jistého dílu číslo XY se zábavnost tohoto seriálu začala nepřímo úměrně ke stoupajícímu "XY" snižovat, čemuž značně dopomohla i absence Kouďáka... Stejně tak všechna ta morální ponaučení, která s sebou každý díl nese, působí občas dost křečovitě a časem začnou lézt na nervy. Jinak ovšem znamená Krok za krokem především nemalou porci srandy a zábavy, a proto ho mám prostě rád :) ... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Můj největší hrdina rodiných amerických sitcomů a jedna vůbec z nejlepších postav seriálů Cody Lambert alias "Kouďák", který se nezapomenutelně a navždy vryl do mojí paměti, díky jeho odchodu a náhrady za Jean-Luca, pro mě seriál ztratil svůj třpyt a tím pro mě i jediný důvod koukat na Krok za krokem. Morální a propagandistické vsuvky jsou obrovským mínusem tohoto sitcomu a není možné si jich nevšimnout. Čtyři hvězdy za Coudyho. 70 % ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdo si ještě pamatuje nedělní podvečery na ČT1 strávené s tímhle seriálem o poněkud početné a víceméně nesourodé rodince Lambertových-Fosterových, určitě mi potvrdí, že je to skvělá zábava nejen pro děti. Vím o čem mluvím, protože jsem vyrůstal "spolu" s hlavními hrdiny a stírací hlášky, obzvlášť ze strany mojí oblíbenkyně Dany (která opravdu s věkem zrála jako víno, co do vtipu i do krásy) jsem si naplno užil až teď, při opakování. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • V kulisách domu obývaném rodinou se natáčelo více seriálů. V kulisách obchoďáku nakupovala např. hlavní postava seriálu Roseanne (od r. 1988). (viperblade)
  • 7. série má novou úvodní znělku. Místo známého klipu ze zábavního parku vidíme pouze fotky hlavních postav seriálu. (Zix.)
  • Cody (Sasha Mitchell) nosí klobouk ve tvaru sýru, který se nazývá „Cheesehead“. Je to klobouk, který nosí fanoušci týmu Green Bay Packers, kteří patří k nejúspěšnějším klubům v historii amerického fotbalu. Tomuto klubu fandí celá seriálová rodina Lambertů. (Lajty)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama