Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Místo aby vymysleli něco nového, tak to v každém novém díle znovu a znovu rebootujou a aby to bylo co nejvíc multikultur, tak tam přidají ještě mechaničku z Asie která se, jak jinak zamiluje hádejte do koho. Jen se divím, že z Jubaky nebo nějakého dalšího charakteru se nevyklubala 4% menšina, aby měl Disney pokryté všechny segmenty diváků. Pro mě skončilo Stár Wars původními díly. Disney točí akorát komerční srance.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Další digi bordel bez příběhu. Od Snydera se ani nic víc čekat nedá. Lépe by WB udělalo, kdyby vynaložené peníze na výrobu filmu dalo na charitu.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) odpad!

Naprosto předvidatelný a zbytečný film plný digi efektů s přímočarým dějem. Disney opět pouze těží ze značky SW a nic nepřidává. Hlavně že herecké obsazení bylo co nejvíce multikulturní... Z celého filmu jsem si nejvíc užil trailer na Strážce galaxie 2.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Kdybych měl hodnotit film na základě hereckých výkonů Harley Quinn a Deadshota, tak by to bylo zcela jistě pět hvězd. Nebýt představitelů těchto dvou charakterů lze říct, že Sebevražedný oddíl by byl podobný průser jako Batman vs. Superman. Film je založen na efektech, dej je celkem přímočarý v některých momentech se můžete i nudit. Abych to tedy shrnul, není to taková hrůza jako Batman vs. Superman na kterého je v tomto filmu odkazováno, nicméně pokud jste alergičtí v poslední době na digi efekty jako já, tak vám tento film moc nedoporučuji. Potitulková scéna s Benem Affleckem to korunovala... nesahá Christianu Balovi ani po paty.

plakát

Méďa 2 (2015) 

Bez nadsázky jedna z nejlepších komedií tohoto roku. Už dlouho jsem nezažil, že by se chlámal celý sál od začátku filmu až do konce. V porovnání s jedničkou má dvojka lepší spád a nenudí jak některé pasáže v prvním díle (únos medvídka atd.) Rozhodně doporučuji všem.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

"Opice nezabít opice" Nuda od začátku až do konce. Jediné co by se dalo ocenit je grafické zpracování samotných opic.