Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Dva nula (2012) 

Nevíte někdo kdy to vyjde na DVD

plakát

Total Recall (2012) 

Po druhéh shlédnutí jsem musel jednu hvězdičku odebrat.Žel bohu původní verze je daleko lepší a Arnieho nikdo holt nenahradí.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jednička super ale po shlédnutí dvojky jsem nadšen ještě více.U mne 5 hvězdiček a kdyby bylo více tak určitě přidám.

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Už jen kvůli Tomáši Holému,kterého mám trašně rád jako herce jsem tomuto filmu dal 5 hvězdiček a kdyby byla možnost tak jich dostane za tento super film ještě více.

plakát

2012 (2009) 

Trikově hodně povedené,dějově nic moc ale celkem jsem se i bavil.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Brutální a mítama až nechutný horor co jsem kdy vyděl a více ho vydět nepotřebuji.Bohužel jsem zastáncem klasických hororů a ne až takovích brutalit jako u tohotu filmu.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Milju horory ale u tohoto jsem se opravdu poprvé bál tak že jsem v té době byl na vojně a měli jsme jít hlídat noční střelby.Můžu říct že jsem se v lese opravdu dost bál.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Nejlepší vestern všech dob,vyděl jsem ho díky mému fanatickému otci snad stokrát.Je to něco úžasného,a´t už děj filmu nebo skvělé herecké obsazení v čele Henry Fondou,Claudii Cardinalovou,Charlsem Bronksonem coby harmonikou.Hudba samotná dodává tomuto filmu neskutečnou pohodu a myslím že je to nejlepší filmová hudba co Enio Moriccone napsal.

plakát

Klíče od pevnosti Boyard (1990) (pořad) 

Nejlepší soutěž jaká kdy byla v televizi natočena,U mne za 5 hvězdiček

plakát

Úder otevřenou dlaní (1983) 

Film jsem vyděl ještě jako malej kluk za totality a byl jsem z něj přímo nadšen.Po mnoha letech jsem si na film znovu vzpoměl a dlouho ho sháněl až se mi ho podařilo spolu se Mstitelem s píšťalou sehnat za 300 kč vypálený z původním dabingem a titulkama.Tento snímek se mi líbil hlavně díky docela slušně zvládnutým bojovím scénám ale dějově nic moc.Dnes už je to spíše usměvné ale s nostalgie dávám 4 hvězdičky.