Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Neustálé napětí a náhlé změny vzápětí.-100% nic lepšího není a dlouho se to nezmění.

plakát

Ledové království (2013) 

Zápletka ta byla trapná. Od začátku byla špatná. Sympatické postavy, zbrzdily mé obavy. A když krásně zpívali, andělé mě líbali.-72% a víc ne, nebylo to úžasné.

plakát

Mariňák (2005) 

Tak ňák mi psycho mariňák šel pod frňák. Válečný film bez války, terč pro hloupé pisálky.-85(%) na dřevo a venku žádné střevo.

plakát

22 Jump Street (2014) 

Už od začátku jsem se smál, až jsem se za břicho popadal. Ice Cube táta a návštěva vězení, bylo to nejlepší na mém v kině sezení. Závěrečné titulky, byly jak ze škatulky. Bavil jsem se celou dobu, dnes na to musím pět ódu.-90% jsem jim dal, nechť jejich hvězda svítí dál.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Leonidas a jeho parta,řvali ,,this is Sparta!". Leonidas se s tím nesere, všechny kope do prdele. Leonidas nezemřel zbytečně, v boji si vedl výtečně. K tomu 300 krasavců, nezemřelo nazdařbůh. A nakonec ten velký gay, si přestal myslet že je nej.-Nádherné a krásné vizuální orgie a atmosféra co tě zabije. Epických hlášek hromady a velká nouze o vady. Gerardovi jsem tu roli sežral a představil si, jak by mě seřval.-95% tomu dám, i když se to možná nelíbí vám.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Vůně vesmírných dálek mi připomněla atmosféru hvězdných válek. Moře humoru se zde objeví, pokaždé když se někdo projeví. Z kina odcházím pobaven a týden jsem filmem omámen. Chris se v budoucnu neztratí a role se mu vyplatí. A ten co mele furt to samé, nejdůležitějším se zde stane.-100% to musím hodnotit a doufám že se Gunn bude chtít okotit.

plakát

Avatar (2009) 

Tato megalomanská produkce mi přišla trochu pro tupce. Film se totiž hlavně musí zaplatit a tak nikoho nesmíme odradit. Nemůžu ale zase nehodnotit kladně, neboť technicky je všechno správně. Myšlenka s převtělením - té si asi nejvíc cením. A hlavní roli Jakea měli nechat pro jiného bejka. Mělo mě to vzít nejspíš za srdce a nevzalo, a to se mi u Jamesova filmu ještě nestalo. Až moc mě totiž lákal abych u toho plakal.-70%, za krásu Pandory a za její 3D nádory.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Až ve druhém dílu, našel jsem v Kapitána víru. Reálnější vzezření, se už doufám nezmění. Evanse jsem neměl rád, ale začíná mě méně srát. Kapitána on má hrát. Akce dobrá a přehledná a Černá Vdova opět nezbedná. Celkově prostě zábava a na další filmy návnada.-80% další bude ještě lepší, je to pravda-hepčí!