Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4 283)

plakát

Goldfinger (1964) 

Průměrný akčňák nedosahující kvalitě třeba Mission Impossible, nicméně slavná hláška "Protřepat, nemíchat" je fakt legendární.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

4* už jen za tu Prahu! Nevím co to bylo za párty, ale to chci! Vtipné, zábavné, poutavé. Tentokrát mě už Tom Holland zaujal.

plakát

Imaginární přátelé (2024) 

Moc pěkný rodinný/fantasy příběh. Na Ryana se dá dívat v jakémkoliv filmu.

plakát

Rod Draka - Syn za syna (2024) (epizoda) 

Zatím slušný rozjezd, ale 3* dávám především za závěr. Snad to bude příště svižnější.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) 

Pozor SPOILERY: No, neskutečný jak moc jsem se do této trapárny zažrala. Na jedné straně mě neuvěřitelně štvalo ohýbání pravidel survivoru a nesmyslné, někdy až neférové, twisty. Na druhé straně jsem se po tolika hodinách s hráči opravdu zžila. Filipa, Rachel, Jakuba, Jacka a spol. asi nemá význam hodnotit, ale Kristýna, Mikýř, Jana a Nikola přinesly úplně něco nového. Spousta pěkných zvratů (odmítnutí imunity, odebrání hlasů..), ale i trapných chvil (Los Pistoleros především). Kdyby Verča došla dál s Bandurkem, asi by ta hra vypadala úplně jinak. S vítězem jsem docela spokojená, za mě předvidatelné. Favority jsem měla přeci jen jiné, ale hráčsky to chápu.

plakát

Tatér z Osvětimi (2024) (seriál) 

Dějová linka s Březince je perfektní, ale Harvey Keitel mi opravdu nesedl. Chaotické vyprávění na efekt, které na mě vůbec nepůsobilo. Zajímavý příběh, který je dobře, že šel do světa, ALE...