Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Nevědomí (2013) 

žádná pecka, ale doporučuji se na tento film podívat, lze v něm něco objevit....slabší 3*

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Paráda, paráda, paráda. Po nějaké době dobrý film tohoto žánru...5*

plakát

Nelítostný Parker (2013) 

Příjemný oddechový film na deštivý večer. Nic nového, nic extra, ale nelituji, že jsem tento film viděl. 3*

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

školní klasifikaci bych tento snímek ohodnotil 2-3, což není špatná známka. Není to nuda (až na prostředek filmu), není to žádná pecka, ale je to originální a dobře natočené.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Bizarní, poutavě nádherná až závislost vyvolávající série plná neskutečné atmosféry a klobouk smekajících hereckých výkonů!!!! Jsem zvědav co přinese rok 2014.....

plakát

Země bez zákona (2012) 

Výborné,výborné a výborné!!! Skvělý scénář, neskutečné zpracování a skvěle zahrané. Být váma, tak nečekám ani minutu a okamžitě se na tento film mrknu :)

plakát

Zlomené město (2013) 

Poměrně dobře zpracovaná detektivka, viděl jsem už spoustu horších filmů s podobným scénářem. Rozhodně to pro mne nebyla ztráru času a příjemně jsem se pobavil, ale jít na to do kina? To raději ne. Takže si kupte pizzu, pivo posaďte se do gauče a hezky si to užijte. Navíc hezká představa, jak by mohlo u nás v ČR, momentálně dopadnout, docela hodně politiků, kteří si myslí o nás občanech něco podobného jako postava R. Crowa :)

plakát

Hon (2012) 

Velmi zdařilý snímek, při jehož sledování se ve mne dusilo spoustu pocitů takovým způsobem, že citím nepříjemný tlak v oblasti bránice ještě nyní. Jestliže se dokážete odprostit od očividně absurdního obvinění z pohledu hlavního hrdiny (kterého výborně ztvárnil Mads Mikkelsen) a pokusíte se hlouběji ponořit do všech postav, tak mlčky prožijete emočně náročné psychologické drama v podání skvělé dánské filmové školy reprezentované vynikajícím Thomasem Vinterbergem....ještě nyní mám sucho v ústech, jdu si dát panáka a sklenici vody!