Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Při tomto filmu jsem si opět uvědomil, že dobrý film nemusí být nutně unikátní a zážitek z něho nadprůměrný. Stačí na to jít správným směrem a zážitek je silný. V tomto případě velmi.

plakát

Enigma (2001) 

Zpracování hluboko mezi průměrnými válečnými filmy, nicméně historická fakta a souvislosti z tohoto snímku dělají pozoruhodnný zážitek zejména pro ty, kterým Enigma a šifrování něco říká.

plakát

Dohazovač (2005) 

Průměrný příběh, průměrné dialogy, průměrný počet humorných scén v britském stylu. Nakonec ale překvapivě nadprůměrný zážitek.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Abych řekl pravdu, čekal jsem víc. Není to akce, jako Black Hawk Down, ani psychologický drama, jako Brothers. Nejlepší režie - proč ne, ale zbytek oskarů bych rozdal jinde.

plakát

Zloděj životů (2004) 

Co mě na filmu zaujalo kromě Angeliny Jolie? Příběh, slušná atmosféra a ... a nic a proto jen 3 *. Jinak ale hodně kvalitní průměr.

plakát

Bobule (2008) 

Žádné dlouhé, nudné scény, film má dobrý spád, a to i s celkem jednoduchým příběhem. Banda Pražáků, víno, sluníčko a pěkná děvčata, to je exkurze na Moravu, jak má být. Komu tyto věci nic neříkají, nebude pravděpodobně z filmu nijak nadšený.

plakát

Bratři (2009) 

Ne snad, že by příběh byl tak výjimečný nebo zpracování tak dojemné, ale drama je to jako řemen. Po dlouhé době opět snímek, který i po jeho konci nutí díváka přemýšlet.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Novodobá pohádka, ve které Richard Gere dostal roli, která mu sedí a pro kterou byl stvořen. Nic víc, nic míň.

plakát

Bruno (2009) 

Drsný, pobuřující, úchylný, nechutný. Ale přesto zajímavý.

plakát

2012 (2009) 

Čekal jsem úchvatné efekty bortící se Země a výbornou počítačovou animaci. A nebyl jsem zklamán. Bohužel, zklamán jsem byl ze všech dalších pohledů - příběh bez nápadu a srdceryvné scény střídající bezhlavý útěk, který vždy na vteřinu vyjde - to jsem si mohl raději pustit Kobru 11 a ušetřit dvě hodiny.