Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Jelikož jsem od toho očekával hodně...... bo DiCaprio :) takže trochu zklamání , ale nic to nemění na faktu že paradní, napínavý a emocionalně chytlavý film ( hlavně díky Leovi, ktery mě snad ještě nezklamal) Efekty ve scéně s medvědem peckaaaaaa. Každopádně tyhle styly konců mě vždy naserou :) . Jasně že nečekam : žili šťastně až do smrti ale ty wole co se s ním teda stalo???? ..... jo Fajn film rooozhodně stoji za podívaní!!!! palec nahoru a o5 díky Leo.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Extra vtipne hlašky, zajímavé téma , výborně zahrané a v neposlední řadě vzdělavací , i když většinu toho zapomenu... sice občas vím jaká příjde odpověď nebo hláška ale v originálním znění mě to stejně zabije.... Malem jsem zapoměl na velice dobře zvládnutý dubing , což u Jima Parsonsna nebude určitě příliž jednoduche. ale jasná volba pro zabavu kdo ještě neviděl.!!

plakát

Černé moře (2014) 

Napínavý děj, Dobře zahrané ( Jude Law ) , klasicky mezinarodnostní konflikt členů posadky , stejně jako nenávist obyčejnych lidi ke zbohatlikum a bodobnym zjebum kteří opět ušili boudu na dříče kteří chtěji zbohatnout.. Klasicky v každe posadce se najde jeden magor, a jeden (utajeny zmrd) . mě se to líbilo . 4 hvězdy moc ale tři hvězdy málo. takže není to film pro večerní romantiku , ale sám na sám s napjetím a klasickou otazkou " kdo to asi ty vole přežije"

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Velice zajímavý snímek.... hoodně povedený herecky výkon Benedict Cumberbatch . Naděje , očekavání a vše s historickou tématikou. Keira Knightley --- nevím , nic moc toho asi předvézt nemohla, ale nijak to podle mě snímku neublížilo. pro mě jednoznačně palec nahoru a 4 hvězdy

plakát

Backcountry (2014) 

Mnoooo pro ty kdo mají rádi žanr příroda vs člověk , tak ti si příjdou na své. Začátek ospalý , po té trochu toho strachu a naděje že se vše v dobré obrátí (ale neobratí) a tak držite palce až do konce......... Myslím že tomu dodá nádech že je to "true story " tak jako veškerým truestorovým filmům. Ale vite jak to dopadne ,jelikož true story někdo musí vypravět... Nicméně nijak výrazně nenadchne ale ani zdaleka neurazí ani neznudí. Takže na neklidné spaní doporučím, ale volat to asi nikomu nebudu :-) takova slabší trojka.

plakát

Grizzly zabiják (2015) 

Mám rád přírodu , zvířata , hororové scény a napínavý děj. Tohle se autorům dařilo tak cca do půlky filmu , poté šel strmými schody dolů a co se potom děje nad tím přestava rozum stat. Že místní šerif potřebuje cely zasobník ,aby trefil cca na 30 metru" nejvetšího medvěda jakého kdy viděl" ......to už je k zamyšlení. Ale že drastický medvěd zlikviduje vše co mu přijde do cesty a z nějakého důvodu necha žít , nejlepšího lovce medvědů na Aljašce ( mimochodem Billy Bob Thorton zřejmě neměl na najem že vzal tuhle práci) který v posledních minutách naběhne na scénu s pulkou obličeje pryč a puškou s hledím se opět několikrat netrefí. jajaj.... A perlu tomu dodala bojova scéna s ohněm a bratry kteří našli kooperaci v záchraně života?? první pulka stála za dobré 3 hvězdy , ale zbytek byl bída!!!