Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Perfektní. Od první do poslední minuty. Film plný napětí a celou dobu mě nutil přemýšlet, jak to teda vlastně všechno je, co ti "pavoukové", jestli jsou roboti nebo fakt zvířata... Od začátku jsem nenáviděla toho týpka s vytrhaným obočím :) Je ale pravda že mě docela zarazilo, že všichni v bludišti jsou chlapi, ale tak asi to mělo nějaký význam, který jsem nepochopila. Hrozně se mi líbilo jak se bludiště mění a přestavuje - opravdu efektní. No a na konci šok - mrtvá doktorka žije a posílá je chuděrky do druhého kola?! Tohle chci vidět znovu!!!

plakát

Lucy (2014) 

Uplně nevím, co k tomuhle filmu napsat. Mě to docela bavilo. Ikdyž je pravda, že některé scény už byly příliš dlouhé -to jak Lucy s 99% aktivního mozku cestuje časem až někam k dinosaurům a sáhne si prstíčkem na pračlověka (to má být jako ten obraz ze Sixtinské kaple?!) to už jsem hledala kde máme ty kyselé bombony... Ale jinak velmi efektní film, sympatický Freeman... Není tomu asi moc co vytknout, ale znovu bych na to nešla. Ale každopádně honička Paříží a přestřelky byly super :)

plakát

Krásno (2014) 

Netradiční film, místy velmi černý humor (u kterého se kroutím smíchy) a místy atmosféra, která by se dala krájet. Perfektně jsem se bavila až do konce. A nejlepší na tom je, že stejně nevím "kdo je vrah" a musím nad tím přemýšlet.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Perfektní jednoduchý humor, u kterého můžu směle vypnout mozek a i tak se budu smát na celé kolo a po tvářích mi potečou slzy... Perfektní film na který se vždy ráda znovu podívám.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Nic moc jsem od toho neočekávala, ale tohle bylo opravdu hodně slabé. Jakási podivná kombinace Transformers a Godzily?! Navíc naprosto nezajímavý příběh.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Pro mě maličko zklamání. Čekala jsem trochu víc... Ano, film je plný polonahých svalovců, všude jsou meče, stříká krev a létají končetiny. Líbí se mi že při každé takové krvavé scéně čas "zmedovatí" a táhne se, abychom si mohli ten kbelík krve řádně vychutnat. Na tom není nic špatného, ale postrádám nějakou hlubší zápletku nebo moment překvapení.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Čtyři hvězdy za to, jak moc na mě film zapůsobil... byla jsem na něm v kině když mi bylo cca 14. Od poloviny filmu jsem si zakrývala oči a celé kino vřískalo hrůzou. Herci jsou na můj vkus až příliš věrohodně namaskovaní, hlavně tedy ta zastřelená holčička a pak mrtvola v koupelně. I teď - když si na film vzpomenu mám husí kůži a bojím se v koupelně podívat do zrcadla... Ve 3:15 mi ještě dnes leze mráz po zádech a sleduju hodiny, kdy už bude 3:16. Rozhodně na to nenechejte koukat děti!!!

plakát

Eminem - Without Me (2002) (hudební videoklip) 

Podle mě jeden z nejlepších klipů vůbec. Má to nápad, je to vtipné... :)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Tenhle film je moc složité ohvězdičkovat. Nicméně mě se to moc líbilo. Ponurá atmosférka, spousta krve a střílení, zlá žena a naivní muž... Jen jsem trochu doufala v jiný konec karetního příběhu. A taky uplně nevím, jak dopadl chudák Marv... Nicméně to bylo tak napínavé, že jsem ani nedojedla nachos :)

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Krásná pohádka pro všechny generace! Kouzelná továrna s čokoládovým vodopádem... srandovní písničky Umpalumpů s přiléhavým textem na nezbedné dětičky... od tohohle filmu jsem se nemohla odtrhnout.