Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Po první projekci jsem si říkal WTF?! Všichni z toho strašně na větvi a jak je to super, blablabla fucking bullshit... Tak jsem to nechal odležet a po půl roce, plus mínus, jsem si to pustil znovu. A udělal jsem dobře! Asi jsem neměl náladu na takovou jízdu, když jsem na to koukal poprvé, ale teď jsem naprosto odrovnanej! Takže zvedám na pět a vůbec se toho nebojím! Nemáte někdo trošku kokainu?

plakát

Noe (2014) 

Rádoby csfd kritici si smlsly co? No tak si tu dál otevírejte huby, jak se vám to nelíbilo a co bylo špatně. Kéž se na Noeho archu nikdy nedostanete. :) viz. koment od Cervenak... První polovina epické záběry a husina a druhá polovina výborné drama.

plakát

Ona (2013) 

Všechno hezké jednou skončí. Vůbec by mi nevadilo, kdyby měl film jen o půl hoďky větší stopáž, protože jsem nechtěl, aby někdy vůbec skončil. Výbornost sama, jsem z toho celej vykolejenej a budu nad tím zase hodiny a hodiny dumat, jak Mistr Yoda... takovej je už hold život a Spike má u mne potlesk!

plakát

Dredd (2012) 

Čau já jsem Dredd a rozstřílím ti barák na milion kousíčků, a ještě to budeš moct sledovat ve slow motion!!! A to mě baví...

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Nádhera, nádhera! JJ opět nasazuje laťku vysoko a jsem rád že utekl k SW. :)) Pojmenování - zábavný velkofilm - mě jako fanouška docela štve, ale zvykl jsem si na rádoby chytrý řeči o filmech. Největší třešnička je ovšem Benedict!

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

I když se vám nebude líbit, tak já říkám, že Dark World je o stupeň výš než jednička. Příběh místy pokulhává, ale to jenom proto, že Thor ho zrovna trefil kladivem, tak to rozdejchává.

plakát

Matrix (1999) 

Bylo to nevyhnutelné... Jeden z nejlepších žánrovek. Pořádně rozvinutá myšlenka filmu a ještě k tomu dobře natočená, perfektní zvuk a soundtrack rozhodně taky!

plakát

Smrtonosná past 3 (1995) 

Tak rád jsem se na to koukal na VHSce, když jsem měl kašílek a teplůtku. Můj nejoblíbenější super-akční-hrdina. :)

plakát

Nevědomí (2013) 

Všechno krásně vyšperkovaný a čistý. Budete uneseni hudbou a všemožnejma pazvukama! Za mne 80%, zatím. Uvidíme, co přinesou další léta opakované projekce.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Já se výborně bavil celý dvě hoďky. Místy mi přišla kamera nepřehledná a zmatená, ale když jste v lese a jde po vás stovka teroristů, asi trochu zmatení budete. Šlo o to citlivě nastínit, co se děje s vojáky, kteří ani nebojují za vlastní zemi a citlivost z tohoto snímku je hmatatelná.