Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Dechberoucí sci-fi, které začíná likvidací lidstva rasou robotů. Přeživší hrstka bezmocných lidí se vydává do vesmíru hledat nový domov. Od začátku vás do děje vtáhne netradičně realistické pojetí kamery, propracované efekty a postavy, které jednají lidsky, chybují a jsou ovládány emocemi. Řada "historických" momentů v seriálu připomíná události naší historie nebo aktuální bolavá politická témata. Je to prostě sci-fi, kterému uvěříte. So say we all!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tak tento seriál už jsem musel vidět alespoň desetkrát a pořád mě baví. Notoricky známé hlášky, které se recitují v hospodách či jinde ve společnosti jsou důkazem kultu tohoto seriálu. Zajímavé je, že mě seriál při prvním seznámení spíše odpudil. Je prostě třeba mu přijít na chuť.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Skvělé realistické podání druhé světové války. Nenalézám ani jednu vadu na kráse. 100%

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Vzhledem k tomu, že pracuji a studuji v oboru informatiky, musím říct, že i když autoři dělají z informatiků hrozné pošuky, často trefí hřebíček na hlavičku a při některých scénkách jsem šel do kolen.

Black Books

Black Books (2000)

Další ze skvělých britských sitcomů, který by se dal považovat za rozjezd Grahama Linehana k ještě propracovanějšímu IT Crowd. Vzhledem k tomu, že se mi právě IT Crowd, zdá o něco zábavnější, dávám 85% a doporučuji všem milovníkům britského humoru.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Příjemný sitcom založený na povahových kontrastech hlavních hrdinů - sukničkář Charlie, jeho bratr Alan, který je tak trochu pošuk a Alanův lajdácký syn Jake. Gagy v "simpsoňáckém" stylu si u mě vysloužily 80%.