Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Kdybych neviděl zdrojový film zdrojový kód kde byla podobná časová smyčka vyobrazena daleko lépe tak možná dám i maximální hodnocení. Dobré efekty slušný nápad ale k dokonalosti tomu ještě kus chybí.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Tento film má v celku zajímavý námět a několik témat jako telekineze nebo cestování v čase nicméně autor tato témata nechal téměř nevyužita. Čekal jsem že Bruce Willis zazáří jako je to zvykem ale ani to se nestalo. Celkově proto hodnotím třemi vězdičkami.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Skvělý film napěchovaný spoustou vtipných hlášek podaných vždy ledovým klidem s velkou dávkou sarkazmu. Všichni co mají rádi filmy s Brusem budou z tohoto filmu nadšeni.

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Na tento film jsem šel jen pro to že mám rád Stathama, kdyby tam ale nehrál tak by film nebyl ničím výjmečný. Kdo má ale rád filmy podobného žárnru tak si na své přijde.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Na tenhle film jsem šel jen kvůli efektům a vůbec nic jsem od něj nečekal protože co se dá čekat od filmu kde bojují nestvůry s obřími roboty. Fil mě ale více než příjemně překvapil, v prvé řadě musím vyzdvihnout perfektní obsazení. Technologická stránka použití robotů byla velice dobře vysvětlená a to včetně problémů s vývojem a používání což podle mého filmu hodně pomáhá.

plakát

Godzilla (2014) 

Dávám tři hvězdičky a to pouze vizuální zpracování. Tvůrci se snažili překonat všechny akční filmy poslední doby a dopadlo to katastrofálně. Ve filmu chybí napětí a celistvá dějová linie, divák sleduje jak tři monstra ničí svět a ztrácí se v tom co kdo zničil kdo kam míří. Z původní Gotzilly z roku 1998 tomu zde nezbylo ani napětí, ani vtipné hlášky je tu jen Godzilla a to nestačí.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Musím říci, že z mého pohledu po hodně nepovedené dvojce ve které bylo zakomponováno příliš prvků určených pro děti za účelem zvýšení prodejnosti hraček Transformers mě třetí díl neobvykle překvapil. 1. prostředím postapokaliptického města 2. dobrým příběhem který využívá prvky reálné historie závodu na měsíc. 3. vynechání dětských prvků.