Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Romantický
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Anomálie (2014) 

Film, kterej mi nedával žádnej smysl, ztrácela jsem se v ději od začátku. Pořád jsem doufala, že přijde moment prozření, jenže ten nepřišel. Jedna hvězdička za Iana Somerhaldera.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tak tohle rozhodně není nic pro mě. V průběhu celýho filmu jsem se ztrácela v ději a popravdě nějak tam nevidím žádnej smysl, pokud ten smysl nemá být to, že se převtělujeme, tudíž jsme tím propojení s lidma v minulosti. Film jsem sice dokoukala, ale s vypětím všech sil.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

No nevím... Film je sice velice kvalitně udělaný, ale asi je to spíš pro milovníky krveprolévání. Obsazení krále a královny Sparty stojí za to, ale nějak nechápu, kdo si představuje boha Xerxese jako transku... To se vážně nepovedlo.

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Tahle komedie je sice naprosto nereálná a pitomá, ale i tak mě bavila a několikrát rozesmála. Jako oddychovka perfektní.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Tenhle film mi naprosto učaroval. Od začátku do konce jsem nemohla z tohoto příběhu odtrhnout oči. Gatsby je v podání Leonarda DiCapria naprosto famózní. Líbí se mi, jak je Gatsby odhodlaný za svou lásku bojovat a získat si ji zpátky. Také to, že ne vždycky všechno končí dobře, což je u filmů nezvyklé.

plakát

22 Jump Street (2014) 

Film mě dost zklamal, podle traileru vypadal zábavnější. Nejslabším místem filmu je to, že se v podstatě opakuje děj 21 Jump Street, akorát že se tentokrát neodehrává na střední škole, ale na vysoké. Místy jsem se zasmála, ač spousta "vtipných scén" mi moc vtipná nepřipadala. Nejlepší na filmu je Channing Tatum.

plakát

Zimní příběh (2014) 

Když jsem viděla trailer, byla jsem celá natěšená. Jenže když jsem film viděla, hrozně mě to zklamalo. Děj mi nepřišel moc zajímavý, chvílemi mi film nedával smysl a místy jsem se nudila. Z fantasy filmů asi ten nejhorší, co jsem kdy viděla. Jediné, na co se dalo koukat, byli hlavní hrdinové.