Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (50)

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Mnoho lidí tu píše- " Jednoduchý děj, málo humoru". A já to vidím přesně obráceně. Smál jsem se stále a to i po třetím zhlédnutí. Ke konci jsem se vžil do odjezdu zájezdu tak, že jsem byl smutný, že už to končí. Pět hvězdiček zaslouženě.

plakát

Případ Modrý (2023) (TV film) 

Výpověd Augustina Bubníka dost pomohla tomu, že byl Bohumil Modrý souzen a odsouzen...

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Tak to byla nejhorší role Langoše a to ho mám jako herce rád. Přece jen hraje lépe sukničkáře než ufnukanou ženskou. Nebylo to k smíchu ale k pláči.

plakát

Kameňák - Čisté město (2020) (epizoda) 

Pustil jsem si Kamenák náhodou a milé překvapení. Nasmál  jsem se i když některé fory jsem už znal. Neviděl jsem celý seriál, ale jen tento díl.

plakát

Štěstí je krásná věc (2020) odpad!

Podobně jako v "kurva hoši" Čenda s Janou kouzelně zbohatnou, nesmyslně rozhazujou peníze a nakonec opět zbohatnou. Takový méně vtipný kamenák, který končí násilným a nudným happy endem. Nezachrání to ani Taclík s Godlou.

plakát

Šeptej (1996) 

Film Šeptej jsem viděl znovu po více jak 25 letech a líbilo se mi to i po té době. Malinko mi vadilo jak hrála Tatiana Vilhelmová hloupoučkou a jak se Jan Čechtický snažil být stále vysmátý. Dost to přehrávali, ale asi to tak David Ondříček chtěl. Stejně je to stále na 5 hvězdiček. Kultovní film.

plakát

Fukušima (2020) 

Děkuji, omlouvám se, ale byla to hrozná nuda.

plakát

Odznak Vysočina - Mrtvá ze mlýna (2023) (epizoda) 

Tento díl byl natočen podle skutečného kriminálního případu. Seriál jsem viděl dnes poprvé a ve srovnání je o dost napínavější než seriál : Místo zločinu České Budějovice.

plakát

To byl zítra flám (2010) odpad!

Bože, to byla pitomost. Neskutečná nuda. V půlce jsem to vypnul. Ztráta času.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Konečně film, který mě rozněžnil a záhřál u srdíčka. A jde to i bez vět typu: " I love you" a potlesku od náhodných kolemdoucích. Nechápu proč má tolik " odpadu" od hodnotících.