Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Zabiják (2023) 

Neurazí, ale ani nenadchne.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Skvělý film! A skvělé obsazení! Ani chvíli jsem se nenudila, protože vtipných momentů má film opravdu hodně - a bohužel jsem se v hlavních postavách našla. Obsahuje totiž drsnou realitu dvou kamarádek, které nemají štěstí na chlapi... Ale ten happy end! Škoda, že realita je jiná a proto díky za takové filmy!

plakát

Mumie (2017) 

Zde se musím opět ptát, proč točit něco, co bylo už natočeno? Pro mě je tenhle film sice poutavý, protože už od malička miluji starověký Egypt...ale na druhou stranu mi celý film přijde jako vykrádání S. Sommerse. Hláška smrt, je jen začátek, stejné efekty jako u již natočené mumie a v podstatě celý příběh, kde se nějaký dobrodruh vydá hledat ztracený poklad a najde omylem prokletý sarkofág. Proboha! Když už tedy točím něco, co natočeno bylo, tak snad s novým námětem - vždyť starověký Egypt není jen o prokletým sarkofágu - a nápadem či lepšími efekty. Takže 3* pouze za starověký Egypt a R. Crowe. To ostatní mi přijde jako hodně blbý vtip.

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

Miloučké! Kouzelný rodinný film, který stojí za to shlédnout, i když nejste fanoušek medvídka Pú. Líbí se mi i myšlenka filmu, že se dospělí zapomínají bavit. Myslí jen na práci a zapomínají na to, že ke štěstí či úsměvu stačí i pouhý nafouknutý balónek na provázku. Ewan je ve filmu jak jinak než skvělý a ráda se ke Kryštůfku Robinovi budu vracet.