Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Sherlock

Sherlock (2010)

Když jsem poprvé zaslechl (resp. spatřil v TV upoutávku), že převedou Sherlocka Holmese do současnosti, nevěřícně jsem kroutil hlavou a klepal si na čelo, jako že co už dnes ze zoufalství ještě nevymyslí. Tohle přece nemůže fungovat!! Čirou náhodou jsem zrovna seděl u TV když běžel první díl. A já opět nevěřícně kroutil hlavou a chrochtal blahem. Nikdy, opakuji nikdy bych si netroufl tvrdit, že SH a současný moderní svět s mobilem, internetem apod. může jít dohromady. Šlo to. A jak parádně! Má to šmrnc, má to styl, má to napětí a co je nejlepší - přes tu modernost a současnost to nic neztratilo z ducha a určité krásné starosvětskosti Doylovských časů. Popravdě řečeno - sherlockovská esence je přenesena tak dokonale, že si ani nestihnete uvědomit, že se děj neodehrává ve staré dobré Anglii. Já tleskám. Standing ovation.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jasný příklad toho, že když je dobrý scénář, je způli vyhráno. No a když se to dotáhne skvělou výpravou a přesvědčivými herci - je z toho zjevení desetiletí.

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Mezi seriály jeden z mých nejoblíbenějších. Ally mě sice v pozděšjších řadách svými neurózami už pěkně štvala, ale Richard nikdy nezklamal - taková sv**ě bez svědomí, až bylo rozkošné se na něj koukat, kdykoli se objevil na scéně a prohodil nějaký ten svůj fishismus.