Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Lesní rituál (2017) 

Jeden z mých oblíbených hororů! Jen je škoda, že zlo nebylo skryto až do konce, jako tomu bylo v knižní předloze od Adama Nevilla. Proto dávám o hvězdičku méně.

plakát

Černobyl - 1:23:45 (2019) (epizoda) 

Je to přesně měsíc co jsem v Prypjati byla, hodně jsem toho nastudovala a tohle je přesná kopie toho, co se tam doopravdy odehrálo! Opět mi běhal mráz po zádech a doufám, že to tak bude i v dalších dílech. Dlouho jsem u seriálu neměla takové nervy.

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

První díl, který mě moc nebavil! Špatně zvládnutá kamera i osvětlení, půlku dílu jsem si domýšlela, co vlastně vidím. Nemluvě o teleportování postav jak se režisérovi zrovna hodilo... Hudba ale byla úžasná jako vždycky.

plakát

Melanie: Dar života a smrti (2016) 

Po všech sériích The walking dead jsem ze zombie unavená a přestali mě bavit. Tento film je ukazuje z trochu jiné stránky a upoutal mou pozornost. Je zde moc dobrá kamera a ještě lepší soundtracky. Bavilo od začátku až do konce.

plakát

Volání netvora: Příběh života (2016) 

Taky bych potřebovala takový strom, který mi v životě v těžkých chvílích pomůže a řekne nějaké moudro, které mi uleví. Moc hezký a dojemný příběh umírající maminky, natočený trošku jinak, než je to obvyklé.

plakát

American Horror Story - Den voleb (2017) (epizoda) 

Hodně slibný začátek! Už asi i já mám fobii z klaunů, protože husí kůži jsem u hororu neměla už dlouho. Těším se na další díly!

plakát

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017) 

Občas vtipné, občas nudné, občas napínavé, občas zase nudné... Nejlepší bylo, když jezdili na motorkách. Jinak je to průměrná akční komedie.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Tak jsem si zavzpomínala na staré časy v novém kabátě a rozhodně mi to nevadilo, je to příjemná odreagovačka. Jen škoda, že je v tom tolik hloupostí.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Na jedno pobavení dobrý, aji jsem se několikrát zasmála. Sexy buchty a fajn soundtracky mají u mě taky plus, jen to mohli trochu zkrátit. Ale víckrát si to už nepustím.