Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Batman (2022) 

4 hvězdy s lehkým přimhouřením oka. The Batman je zatím nejvíce realistický a nejméně akčním snímek sérií všech netopýřích filmů, což je za mne obrovské plus. Režisér Mat Reeves výborně vystihl temnou atmosféru gothamu, celkové stylizace a realističnosti vztahů a věcí. Mínus bohužel už je celkový nápad. Film podle filmařů je  synem zkřížení snímků Sedm a Tv show Netlifx´s Daredevil, což je pro mne úplně mimo mísu.  Batman zde víceméně nevyšetřuje, jen se pohybuje v jakési únikové hře/pevnost boyard psychopatického the Riddle, který je ovšem výborně zahraný Paulem Dano. Další zásadní problém je PG-13. takže žádná krev. Za mně ne plně využitý potenciál, ale není to ani omylem špatný film.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Přes pár slabších a až zbytečně moc komplikovanych a nesmyslně složitích dílu je tenhle seriál opravdu hodne luxusní

plakát

Lucy (2014) 

xdddddddddddddddddd

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Největší zklamání v dějinách televizních show nese název Game of thrones. Proč se to stalo? Seriál, který se graduje 9 let skončí katastrofálně. Už v 7 série seriál lehce uklouzl, ale latku drzel stále dost vysoko. Tvůrci, ačkoliv si do sedmičky vedli skvěle a maj moje velké uznání, tak totálně zkurvili 8 sérii. Největší problém season 8 je jeho délka a z toho se odvozuje další řada problémů. 6 dílů?? Děláte si prostě prdel. Všechno je příšerně uspěchaný a díky tomu je tam spousty nelogických věcí, stupidních počinů a nesmyslných zakončení. Přijde mi to i do určité míry unfinished. Avšak nejvíc mne na tom zaráží jak s tímhle mohli být tvůrci spokojeni? Jako, očividně si asi jeli to svoje a nedávali na rady ostatních, ale jak tohle mohli myslet vážně? VZdyt oni dva jsou ty nejvetší znalci seriálu tak maj snad nějakou představu o tam jak knížky George R. R Martina fungují. Nejvtipnější je že všechno co Martin nesnáší na knihách a filmech se nachází v 8 sérii. Nerozumím tomu.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Myslím, že jeden z důvodu proč se o tomto seriálu mluví jako o jednom z nejlepších vůbec je jeho délka. Krásných 5 sérii, které se mohou chlubit tím, že jsou dobré od začátku do konce.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Aha, ok. Ten seriál od začátku stojí na nějakém základě, který se postupně vyvíjí a graduje a vám se dostávají nečekaná zjištění, ale ke konci je to už předvídatelné, otravné a úplně jiné něž jak se celý ten seriál stavěl. (což neznamená, že je špatně) Konec je tak debilní, takovou sračku, tak chabý zjištění co to mělo bejt!? Na každým rohu debilní metafory, který vám furt hrajou na city společně s debilně nataženými scény. Jumpscary a všechny jiné strašidelné věci se opakují a už vám je jasné kdy se co přihodí, a ještě se dějí úplně z nelogických důvodů. Typická americká post-moderní sračka. Oceňuji pouze pár prvních dílu. Líbili se mi jak měla každá postavu víceméně svoji epizodu a na konci se všechny jejich story daly dohromady. Je tam spousta věcí co se mi líbí, ale jako celek ten seriál dopadl strašně.

plakát

Vřískot (1996) 

Vřískot miluji. Nejlepší slasher film ever, nejlepší parodie na horory, která je stále důstojným hororem.

plakát

Lovci myšlenek (2004) 

Celkový nápad je fakt dobrý. Ovšem provedenost až zas tak ne. A to mluvím teď především o scénáři... dialogy zní někdy tak debilně až to bolí a celkové myšlení celého týmu je fakt mizerné. Některé smrti jsou fakt nereálné (+ i s tím jak jsou načasované a jak na kterého člena) některé jsou pak ale zase nečekáné a skutečně dobré. Celý film působí od začátků velkým dojmem, ale pak když si začínám všímat některých hereckých výkonů (ne že by byli vyloženě špatné, ale ani dobré) tak se mi začína vybavovat seriál ulice. Kdyby se film dostal do lepších rukou nebál bych se říct, že by se stal kultem.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Skutečnější a modernější krajní meze. Postmoderní a depresivní senzace, super seriál.

plakát

Jigsaw (2017) 

Prostě další klasický díl saw, který je do určité míry předvídatelný, ale zároveň se vám naskytne slušný ojeb, který ale není až zas tak moc podstatný.