Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Publicistický
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (7)

plakát

Párty Hárd (2019) 

Já chápu, že se Marty snaží šokovat za každou cenu, ale film tímhle totálně trpí. Z většiny těch scén by se sice mojí babičce motala hlava, ale ony tak nějak nejsou vtipný a vlastně ani zajímavý. Celej ten film není kromě pár světlejch momentů (vaření pika) ani moc vtipnej. Film má hodinu a stejně se v něm tak půl hodiny nic neděje, některý scény jsou vyloženě výplň, aby z toho nebyl film na dvacet minut. Nikam to nejde, nikam to nesměřuje. Stojíš na místě a sleduješ pochcánka, posránka a třetího tydýta. Za mě celkem zklamání, a to mám tuhle tvorbu rád.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) 

Přehlídka kvalitního a inteligentního humoru, že Divadlo Járy Cimrmana jen závidí. Celý seriál neuvěřitelně zvedá Rudolf z Ostravy. Ten muž je vskutku blyštivým diamantem české televizní zábavy. Je jako slunce, které nám svítí na cestu dobrého českého humoru. Vtip za stovku je pro naší existenci stejně důležitý jako např. kyslík, voda, nebo free točky na Tipsportu. Je velká škoda, že pro velký úspěch pořad neadaptovalo Národní divadlo. Jistě by s ním měli úspěch a česká zazobaná pseudointelektuální veřejnost by konečně viděla, jak se dělá legrace na úrovni. Je to skutečně nekonečná studnice kvalitního humoru. Rudolf z Ostravy je svým vlivem srovnatelný s Karlem IV, nebo třeba s Masarykem. A zdatně mu sekundují Václav Vydra a ten tlustej chlap, co teď dělá Partičku.

plakát

Premiér (2019) (seriál) 

Komediální seriál Premier s Jaromírem Soukupem v hlavní a jediné roli je doslova masterclass v tom, jak udělat divácky úspěšný show. Tento seriál představuje peak performance současné české televizní tvorby, kde každá scéna, každý dialog a každý frame rezonuje vibes neuvěřitelné kvality a kreativity. Jaromír Soukup zde předvádí next-level herecký výkon, který je tak on point, že je těžké uvěřit, že všechny postavy ztvárňuje jeden člověk. Jeho schopnost switchnout mezi různými charaktery s takovou ease a fluency je naprosto fascinující a zaslouží si standing ovation. Soukup exceluje v každé roli, kterou ztvárňuje, a přináší do každé postavy nejen authentic humor, ale i hluboké emoční nuance. Je to total slay. Scénář tohoto seriálu je brilantně napsaný, plný witty dialogů a situačního humoru, který mě držel v non-stop záchvatech smíchu. Každý punchline je načasovaný tak dokonale, že není šance, aby si divák oddechl od smíchu. Scénář je nejen inteligentní a sharp, ale také odvážný v tom, jak se neustále pohybuje na hranici absurdity, aniž by kdy spadl do over-the-top karikatury. Je to perfektní blend mezi chytrým a savage humorem. Štáb odvedl major práci, co se týče produkce a vytvoření atmosféry seriálu. Set design, lighting, i camera work jsou jednoduše top-tier. Prostředí, ve kterém se seriál odehrává, je vytvořeno s takovým důrazem na detail, že působí naprosto immersive a reálně. Každý prvek je promyšlený a dokonale zapadá do celkové estetiky seriálu. Vše dohromady vytváří vizuálně atraktivní a příjemné prostředí, které dokonale doplňuje komediální tón seriálu. Jsem absolutně mind-blown tím, jak kvalitní tento seriál je. Premier je nejen skvělou ukázkou toho, jak může vypadat česká komedie na A-game, ale také ukazuje, že i s jedním hercem může být seriál total banger. Soukup, scénář i štáb odvedli práci, která je no-cap na světové úrovni. Neudržel jsem se nesmát od začátku do konce – je to must-watch pro každého, kdo si chce pořádně zlepšit náladu a zažít něco opravdu lit.

plakát

WoLe (Week of Legends) (2012) (pořad) odpad!

Radši bych si provedl lobotomii rezatým šroubovákem, než sledovat tohohle nýmanda. Celej jeho chat kašpárků s inteligenčním kvocientem pohybujícím se kolem patnácti bodů mu sice moc hezky tleská a posílá penízky. Dokonce by mu všichni moc rádi cucali palce u nohou, ale bohužel. Žádný dílo to není. Raději bych sledoval, jak mi tetu hodinu a půl hobluje starej plešatej trpaslík, než kašpárka Pavla.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Dokumentární seriál o práci české policie představuje opravdu next-level zážitek, který kombinuje authentic zobrazení reálných situací s fascinujícími příběhy. Tvůrci tohoto contentu pečlivě highlightují real-life události a cases, čímž divákovi poskytují nejen visually appealing podívanou, ale zároveň ho immersují do komplexního světa policejní práce, kde nechybí ani serious drama. Z hlediska realismu a uvěřitelnosti je tento seriál doslova on point. Kamery literally sledují policisty přímo v akci, což umožňuje divákovi zažít raw a unfiltered realitu každodenních situací, které jsou často full of suspense a unpredictability. Výjimečně naturalistický přístup zajišťuje, že divák není jen pasivním observerem, ale spíše jakýmsi voyeur, který může in real-time prožívat tenze a nejistoty, které často doprovázejí policejní zásahy. Seriál rovněž kills it v oblasti character developmentu. Tvůrci nesoustředí pozornost jen na jejich professional roles, ale dávají insight i do jejich osobních životů, dilemat a morálních konfliktů. Tím přinášejí multidimenzionální pohled na to, co to znamená být v dnešní době policistou. Toto hluboké zkoumání lidských faktorů dodává dílu další vrstvu uvěřitelnosti a činí z něj více než jen pouhý dokument, ale spíše jakousi case study lidské povahy v extrémních situacích. Celkově vzato, tento dokumentární seriál je lit ukázkou dope kombinace reality a umění. Jeho schopnost merge vizuální atraktivitu s kognitivní stimulací činí z něj nejen standout mediální produkt, ale také important kulturní artefakt, který má potenciál změnit způsob, jakým nahlížíme na práci české policie. Big props tvůrcům za to, že nám přinesli něco tak authentic a zároveň thought-provoking!

plakát

Na pytlácké stezce (1979) 

Však se tam nic neděje! Něco přes hodinu koncentrovaný nudy.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Degradace celý série. Sice se na souboje docela dobře dívá, ale nepřináší nic moc nového a po nějaké době začnou nudit. Nepřátelé se chovají hrozně stupidně, Wick někomu zlomí pazouru a borec se s ním stejně přetahuje o kudlu... V soubojích pravděpodpbně platí pravidlo, že čím víc rozbitýho skla, tím lepší akce. Samozřejmě se tam našlo dost dobrých i vtipných scén, nicméně nechápu výstřiky fanoušků. Trojka nepřišla s ničím novým oproti dvojce a docela mě zklamala.